Kesklinna korteri renoveerimine

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
aika
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 3
Liitunud: 28 Juul 2010, 15:17

Kesklinna korteri renoveerimine

Lugemata postitus Postitas aika »

Korter asub kesklinnas, ehitatud 1940, kivimaja esimene korrus, 114 ruutmeetrit, 5 tuba, lagede kõrgus 3.10, parkimiskoht kinnises hoovis.
Kogu korter väga halvas korras, viimane remont väga ammu. Korter on tühi.

ÜLDINE: Korteris kõik välja lõhkuda, seinad, laed puhtaks. Vaja panna uus elektrivõrgustik kogu korterisse, kaablid, pistikud( TV, interneti, telefoni valmidus). Uued torud s.t. san. sõlme rekonstrueerimine. Korteris võib ette tulla ka mõningate torude varjamist, peitmist. Vanade tubade vaheseinad lõhkuda ja uuesti teha( need ei ole kandvad ega kivist). Aknalauad korralikust puidust, need taastada( värv maha, pahteldus ja väarvida). Aknapalede viimistlus. Aknad pannakse uued, seda teostab aga akna firma.
Majja on pandud uued keskkütte torud tsingist. Need tuleks värvida samat tooni toa üldtooniga. Vanad eestiaegsed ribiradiaatorid ühendada lahti, puhastada nii seest kui väljast, värvida. Radiaatori tagant krohvida, kipsida, pahtelda s.t. teha radikatele korralik pesa ja asetada tagasi. Paigaldada 1 välisuks, 2 suurt topeltliigendiga ust ja uksepiidad taastada ja paigaldada, 5 tavalist puidust ust paigaldada. Kõik uksed ka värvida. Kogu korteri laed värvida, seinad värvida ja tapeetida( väla arvatud pesemisruumid). Korteri naturaalne liist- tammmeparkett kriuksub ja on natuke väsinud - kriuksimine eemaldada(tuleb vist ülesse võtta ja tagasi panna) ning lihvida ja õlitada. Põranda liistud paigaldada kogu korterisse. Pärast viimistlust tuleb terve korteri lagedesse paigaldada kaunistustega laeliistud ja rosetid.

VANNITUBA: Hetkel seal vann, kraanikauss, vesi tuleb gaasiboilerist, seinad osaliselt plaaditud ja seina sisse kapp ehitatud. Kõik nii nagu algselt ehitati.
Tehtavad tööd: Kõik välja lõhkuda, seinad, laed puhtaks. Krohvida, loodida.
Kahekohaline saun ehitada, duššinurk, kraanikauss, pesumasina valmidus, uue gaasiboileri paigaldus uude kohta, seega mõningate gaasitorude ümber vedamine, põrnadakütte paigaldus, plaatimine.

WC: Hetkel pott, kraanikauss, plaaditud.
Tehtavad tööd: Kõik välja lõhkuda, seinad, laed puhtaks. Krohvida, kipsida, loodida.
Wc ukse eest võtmisega avatuna koridori lõppu, ning köögist ja ühest toast natuke ruumi juurde võtmisega, teha teine wc/vannituba , kus asuks wc, vann ja kraanikauss.
Koridori, toa põrnadalt kuhu tuleb vannitoa osa eemaldada parkett. Mõningad vee torud tuleb vedada. Põrandaküte paigaldada, seinad/põrandad plaatida.

KÖÖK: Hetkel gaasipliit, kraanikauss, vana mööbel.
Tehtavad tööd: Kõik välja lõhkuda, seinad, laed puhtaks. Krohvida, kipsida, loodida.
Ühte seina natuke soojustada, kuna vanasti külmkappe polnud, siis oli tavaline kapp õhuavaga, mida kautati nagu külmkapina. Köögisein maha lõhkuda, teha kõrval oleva toaga üheks suureks köögiks. Sein ei ole kandev ja pole kivist, mingid puutalad liistudega ja õrnalt üle krohvitud. Gaasipliit kaotada koos gaasitoruga, asemele tuleb eltripliit. Kuna köök läheb ühe toaga kokku, siis tuleb panna kahe radiaatori asemele üks suur. Uued torud, juhtmed. Põrand plaatida ja et kõik köögi kommunikatsioonid oleks valmis s.t. sellises seisus et tuua ainult köögiumööbel sissa.
NB! Köögimööblit pole vaja paigaldada.

TOAD: Hetkel toad tepeeditud, ühes elutoas kamin, kahed suured originaal uksed elutubades topelt liigendiga, põrandal naturaalne tammeparkett(liist), seina sees paar kappi.
Tehtavad tööd: Kõik välja lõhkuda, seinad, laed puhtaks. Krohvida, kipsida, loodida.
Põrand kriuksub. Tuleb vist ülesse võtta ja uuesti laduda, kaotada kriuksumine, see järel lihvida ja õlitada. Seinad viimistlamise järel osaliselt tapeetida ja värvida samuti ka laed värvida. Kamin töötab, aga paar kosmeetilist viga, need parandada. Kahe topelt liigendiga uksed taastada.
Ühe toa üks sein vajab heliisolatsiooni, kuna see kostab liiga hästi läbi.

ESIK/KORIDOR: Hetkel seinad tapeeditud ja paar kappi seinte sees.
Tehtavad tööd: Kõik välja lõhkuda, seinad, laed puhtaks. Krohvida, kipsida, loodida.
Välisuks vaehetada. Esikus võtta ülesse parkett ja asendada keraamiliste plaatidega. Koridoris eemalda üks uks, jääb avatud, põrandal taastada parkett. Seinakapid teha.

Hinnapakkumine peab sisaldama tööraha, ehitamiseks vajalike materjalide maksumust(värv, juhtmed, põrandaküte, torud, kruvid, segud, kipsplaadid, silikoonid, isolatsioonid jne.), ehitustolmu, ehitusjäätmete koristust ja äravedu.

Sisustusmaterjalid: tapeet, keraamilised plaadid, saun, boiler, sanitaartehnika, laeliistud, uksed.
Kõik need maksab tellija ehk mina.

Korter peab saama sellisele tasemele, et mööbel sisse ja elama. Viimistlemistase peab olema VÄGA KÕRGE.
Kui keegi huvitatud sellest tööst, siis kontakt aikaboss1@hotmail.com või 55 542 907Lisaküsimustele alati valmis vastama.

Otsitavad töömehed peavad olema suurte kogemuste ja oskustega ning oleks võimnalik näha ka soovituskirju ja tehtud töid.
elektritööd
külaline

Re: Kesklinna korteri renoveerimine

Lugemata postitus Postitas elektritööd »

Tere!

Teeme nii elektri- ja nõrkvoolutöid.Lisaks projekteerimine ning abi projekti koostamisel.
Üleandmisel kõik vajalik dokumentatsioon.


kristo@elkon.ee
Tel.53 82 88 86
gdyr
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 44
Liitunud: 27 Mär 2010, 18:17
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Re: Kesklinna korteri renoveerimine

Lugemata postitus Postitas gdyr »

Tegeleme juba 15 aasta Santehniliste töötega, ja oleme nõus teid aitama hind kokku leppel tel 56618283 (Segistite,wc pottide paigaldus,vee ,kanalisatsiooni, kütte torustike vahetus avarii tööd.radiaatorite vahetus,põranda kütte paigaldus.Korteri sisesed ja välised avarii tööd,kiire ja kvaliteetne töö.hind kokku leppel. Tallinnas ja väljaspool Tallinnat ,Kanalisatsiooniummistuste likvideerimine 24h) tel 56618283 Сантехнические и аварийные работы.Установка и замены; туалетных горшков,смесителей, вода, канализация,водомеры,бойлеры,душевые кабины,и т.д трубы отопления ,установка радиаторов, полы отопление.Ликвидация засорение канализацие туалетов, ванных,раковин,душевой,трапов,и все остальные .Внутренние и внешние аварийные работы, быстрое и качественное работы.цена догаварёная. Обслуживание Таллинне и за его пределами Таллинна. тел 56618283Pilt
Kanalisatsiooniummistuste likvideerimine. 56750105
Külaline
külaline

Re: Kesklinna korteri renoveerimine

Lugemata postitus Postitas Külaline »

nime kallal ei norita,aga...aikaboss1.nojah.
muidu m....
külaline

Re: Kesklinna korteri renoveerimine

Lugemata postitus Postitas muidu m.... »

...ehitusel ei saa olla VÄGA KÕRGET viimistlustaset.Väga kõrget viimistlustaset teostavad robotid näiteks Bugatti vaironi värvimistsehhis!Olen kohanud eestis tuntud suurfirmade juhti,kes on nõudnud sellist kvaliteeti oma eramu viimstlemisel ja pakkunud töörahaks 20 kr.ruut.
Külaline
külaline

Re: Kesklinna korteri renoveerimine

Lugemata postitus Postitas Külaline »

livedrime.oli see unenägu või teemegi nii,et proovime veel ja veel ja veel..
Vasta