Pvc kile-kattega vannitoamööbel

Kädi21
külaline

Pvc kile-kattega vannitoamööbel

Lugemata postitus Postitas Kädi21 »

Tere!

Mul on selline mure, et meil on vannitoas pvc kile-kattega vannitoamööbel ning vannituba on ühendatud saunaga. Juhtus selline apsakas, et sauna uks jäi liiga kauaks lahti, kui kõrged kraadid olid sees ning vannitoa mööbli ustelt koorus nurkadest pvc kate maha. Rullus nurkadest üles. Kas oleks kuidagi võimalik seda tagasi liimida? Nii palju, kui proovinud oleme, ei võta ükski liim kinni. Või ehk on võimalik vanale uksele uus kate peale panna?

Ette tänades.
voldemar
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 148
Liitunud: 31 Jaan 2005, 11:21

Re: Pvc kile-kattega vannitoamööbel

Lugemata postitus Postitas voldemar »

Küllap MDF on tursunud niiskusega, võimalik on alt ettevaatlikult liivapaberiga puhastada ja mingi sobiliku liimiga kinni liimida ja pressida liimitav koht kinni pitskruviga , või kant kusagilt seinast tuge otsides paraja toikaga pinge alla panna pooleks päevaks, ehk õnnestub. Katte vahetus? lõhnab pigem detailide vahetuse järgi. Sel juhul pigem juba naturaalsest puidust kate või uksed, mida regulaarselt õlitada. sest ka tulevikus võib keegi sama vea teha.
Külaline
külaline

Re: Pvc kile-kattega vannitoamööbel

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Üldiselt on need PVC kattekiled MDF-le peale liimitud termoliimiga kuuma vaakumpressi all ja väga kahtlen, kas neid saab enam parandada. Tean, et Baltecos läksid sellised uksed praagi hulka, millel ei olnud korralikku liimumust.

Urmas
ehitustark
külaline

Re: Pvc kile-kattega vannitoamööbel

Lugemata postitus Postitas ehitustark »

Kui juba saunaga korterit/maja jõuate üleval pidada ja kütta, siis soovitaks osta paar uut uksejuppi, ja korralikku. Vannitoamööblil reeglina vähe ja väiksemõõdulised uksed ka. Saate ilusa värskendusremondi ja võite saunaust lahti jätma hakata.
Vasta