Põranda betoon külma saanud.

klmr86
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 2
Liitunud: 23 Aug 2019, 14:51

Põranda betoon külma saanud.

Lugemata postitus Postitas klmr86 »

Mure selline, et vundamendi plaadi betoon on peale valamist külma saanud. Selle betooni peale on valatud 20mm tasanduskiht, aga see kiht on betooni küljest lahti tulnud ja mõraliseks läinud. Ühtlasi kerkisid selle tasanduskihi tõttu üles põrandaplaadid.

Kas on olemas mingeid lahendusi sedasorti kahjustunud betooni parandamiseks? Või kuidas valada sellise betooni peale tasanduskiht mis kestaks? St. saaks uuesti plaatida ja nii et plaadid jääksid tasanduskihi külge, mitte ei kerkiks mingi aja pärast üles või ei hakkaks logisema.
Urmas
autodidakt
Postitusi: 10774
Liitunud: 17 Apr 2009, 23:51
On tänanud: 308 korda
On tänatud: 383 korda

Re: Põranda betoon külma saanud.

Lugemata postitus Postitas Urmas »

klmr86 kirjutas: 23 Aug 2019, 14:56 Selle betooni peale on valatud 20mm tasanduskiht, aga see kiht on betooni küljest lahti tulnud ja mõraliseks läinud.
Kirjelda seda kah, mida sa sinna betooni peale tasanduskihiks valasid/valati? Mannaputru või isevalguvat tasandussegu? Uus kiht betooni? Kas betoonist aluspind oli eelnevalt korralikult eeltöödeldud jnejne .. küsimusi? Alles peale nendele küsimustele vastamist saab midagi oletada.
Nõudke kvaliteeti, aga olge valmis selle eest ka maksma! Siseviimistlustööd, 55 676 252
klmr86
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 2
Liitunud: 23 Aug 2019, 14:51

Re: Põranda betoon külma saanud.

Lugemata postitus Postitas klmr86 »

Urmas kirjutas: 23 Aug 2019, 21:19 Kirjelda seda kah, mida sa sinna betooni peale tasanduskihiks valasid/valati? Mannaputru või isevalguvat tasandussegu? Uus kiht betooni? Kas betoonist aluspind oli eelnevalt korralikult eeltöödeldud jnejne .. küsimusi? Alles peale nendele küsimustele vastamist saab midagi oletada.
Ise ei ole valanud ja puudub ka täpsem informatsioon, et mida valati. Selline valge poorne segukiht paistab olevat. Siit pildilt on näha lahti tulnud tasandussegu tükki, mille alumine pool ülespoole keeratud: https://brainbow.d.pr/PWNml5 Hetkel paremat pilti teha ei saa. Siit videost ka midagi äkki natuke näha: https://brainbow.d.pr/fa9d8A

Võiks eeldada et mingit isevalguvat segu on valatud.

Seda kas pinda töödeldi, et tea ka. Aga Kui ülevalpool olevat pilti vaatad, siis tasanduskiht oleks nagu kunagi nakkunud, aga siis mingi hetk on betooni pindmine kiht koos tasanduskihiga ära tulnud.

Saan midagi veel täpsustada?
arvutihdd
Ehitusspets
Ehitusspets
Postitusi: 529
Liitunud: 12 Nov 2008, 01:16
On tänatud: 4 korda

Re: Põranda betoon külma saanud.

Lugemata postitus Postitas arvutihdd »

Võib ka vabalt betoonipiim vahel olla. Remont näeb ette kogu lahtise jama maha piikamist ja teemantfreesiga lihvimist või iseseisva plaadi peale valu. Enamasti on viimane kõrguste tõttu võimatu.
Vasta