Vannitoa ja Wc remont, Tallinn

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Andres556
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 2
Liitunud: 25 Mär 2020, 11:53

Vannitoa ja Wc remont, Tallinn

Lugemata postitus Postitas Andres556 »

Tere

Kas on siin foorumis töömehi, kes antud tööd teostavad? Vaheseina lammutus vannitoa ja WC vahelt. Olemasoleva santehnika demontaaž, vee ja kanalitorustiku vahetus vask/plasttorustike paigaldamisega, kanalipüstiku ümberehitus. Uste vahetus ning ühe ukseaugu kinnikatmine ja käterätikukuivati vahetus. Plaatkatte ja aluskihi lammutus, tasanduskiht, hüdroisolatsioon ja plaatimine. Vajadusel seinte sirgestamine niiskuskindla kips-plaadiga, seinte plaatimine koos eel- ja järeltöödega. Valamu segistiga, Dusinurga ja tualetipoti paigaldus. Ripplae paigaldus; pesumasina ühendused ning vajalikud ventilatsioonitööd. Ise sebin segisti, tualettpott, duši- ja valamukomplekti, seina-ja põrandaplaadid. Töödega alustaks esimesel võimalusel. Tallinnas.
interior
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 7
Liitunud: 01 Apr 2013, 18:58
Asukoht: Tallinn

Re: Vannitoa ja Wc remont, Tallinn

Lugemata postitus Postitas interior »

Võib teha, hind 2500 - 3200 eur

56307808
HEhitus
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 22
Liitunud: 25 Veebr 2017, 19:19

Re: Vannitoa ja Wc remont, Tallinn

Lugemata postitus Postitas HEhitus »

Tere!

Oleme mitmeid analoogseid töid teostanud. Tagame korrektse ning usaldusväärse lõpptulemuse. Hind koos meiepoolsete tavamaterjalidega suurusjärk 4000- 4500 eur. Tavaehitusmaterjalid on nt. kõiksugu segud, värvid, hüdro, torud, elekter jms. Anname tehtud tööle garantii.
Lisan meile antud tagasisided mida võimalik näha siin:
https://www.hange.ee/avalik_profiil_p.p ... a_id=44954

Huvikorral võime suhelda,

56266505
Vasta