Vennad-Dahl avab maailma esimese drive-in lao

Siin arutletakse naljakate juhtumite üle ehitusvaldkonnas
ehitaja2008
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 3
Liitunud: 01 Apr 2008, 11:27

Vennad-Dahl avab maailma esimese drive-in lao

Lugemata postitus Postitas ehitaja2008 »

Teisipäeval, 1.aprillil avab AS Vennad-Dahl drive-in lao, mis on teadaolevalt maailmas esimene sarnase kontseptsiooniga klienditeeninduspunkt. Uuenduslik lähenemine kiirendab oluliselt kauba väljastamist ning klienditeenindusprotsessi.

AS Vennad-Dahl müügijuhi Andrus Asavi sõnul on uuele kontseptsioonile pandud ootused kõrged. „Uus drive-in ladu pöörab meie valdkonnas täiesti uue lehekülje nii laotöö kui ka klienditeeninduse korraldamises. Enam ei ole vajalik aeganõudev ja kulukas tegevuste jada, kus klient peab sobivate kaupade saamiseks esitama tellimuse ning seejärel ootama selle komplekteerimist ja autole laadimist. Selle asemel sõidab klient autoga otse lattu, valib riiulitelt sobivad tooted ise autost väljumata ning tasub vastavalt arvele väljapääsu juures,” lausus Asavi.

Drive-in lao väljatöötamisega kaasnesid suured investeeringud. Muuseas muudeti nii laoriiulite paigutust kui ka nende ehitust, et kaupade akna kaudu autosse tõstmine võimalikult mugav oleks. Lisaks vajasid väljavahetamist arveldussüsteemid.
Investeeringud loodetakse tänu vähenenud püsikuludele ja eelduste kohaselt suuremale impulssostude kogumahule tagasi teenida orienteeruvalt aastaga.

Täna avatav drive-in ladu on rajatud pilootprojekti raames, mille õnnestumisel ja ärimudeli toimivusel rakendatakse seda kontserni kõigis esindustes üle maailma.
Kontseptsioon on täies mahus välja töötatud Eestis ning lahendusele on võetud patent. Võib juhtuda, et sellest saabki tulevikus „Eesti Nokia”.

AS Vennad-Dahl tegeleb sanitaartehnika, küttesüsteemide, ventilatsiooni, väliskanalisatsiooni, veevarustuse ja tööstusmaterjalide hulgimüügiga. Ettevõtte esindused asuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus, Viljandis ja Narvas. AS Vennad-Dahl kuulub Saint-Gobain ehitusmaterjalide müügi divisjoni, mis on Euroopa suurim ehitusmaterjalide müüja. Divisjonil on üle 4000 esinduse 24 riigis; 2007.a. müügikäive oli esialgsetel andmetel 19,48 miljardit Eurot.

http://www.dahl.ee

1. aprill
Vasta