Kas 1 on L ja 2 N? Kui mul oleks DC ahel, siis kumb on pluss ja kumb miinus?

Lugemata postitus Postitas seen »
Lugemata postitus Postitas ping »
Lugemata postitus Postitas siim514 »
Ma küsiks nii, et miks sinu jaoks on polaarsus oluline, kuid tootja jaoks see pole nii oluline, et seda tasuks dokumentatsiooni märkida?seen kirjutas: 06 Sept 2025, 18:03 Kas 1 on L ja 2 N? Kui mul oleks DC ahel, siis kumb on pluss ja kumb miinus?![]()
Lugemata postitus Postitas seen »
Lugemata postitus Postitas kunn24 »
Lugemata postitus Postitas Metsakraav »
Lugemata postitus Postitas kaimagk »
Hakkas kohe huvitama kui suur see kulu on? Mingi 25 sentti aastas, jaa, paneb mõtlema tõestiMetsakraav kirjutas: 07 Sept 2025, 19:43 Juhul kui need lambid hakkavad põlema 24/7 tekib ka elektriarvetele lisakulu.
20 mA on antud, kes tahab arvutab lisakulu.
Tasuta asju kahjuks pole.
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Leediga saaks ilmselt voolu väiksemaks seada.Metsakraav kirjutas: 07 Sept 2025, 19:43 20 mA on antud, kes tahab arvutab lisakulu.
Tasuta asju kahjuks pole.
Lugemata postitus Postitas jyrikg »
Lugemata postitus Postitas juhtmepunt »
No ma ei tea, see ülim inimsõbralikkus (ülisuur tööpingete diapasoon, alates Sinu pakutud 12V-st kuni 230V-ni) on odava laiatarbekauba puhul suti kahtlane. Spetsis vääriks selline omadus ju lausa suurelt kiremist ja annaks konkurentide ees kõva eelise.jyrikg kirjutas: 10 Sept 2025, 18:13 Võibolla on uuemad isendid inimsõbralikemaks disainitud kui kilbi kõrbemises süüdistatud on. Toitepinge vahemik on ka universaalne , seda ilma muundurita ei saa.
Mõõda 12v vahelduvpingel uuesti sealt tuleb see 20mA
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Einoh, soov sooviks, kuid mind huvitaks kogu soovi mõtekus. Mida see annab? Käid sa neid signaallampe iga 5 minuti takka vaatamas või kui annab signaali, et pinget ei ole, siis oled kahe minuti jooksul kohal? Kas tõesti ei ole midagi muud teha kui jälgida, et kas teatud ahelad on pingestatud? Mingit lihtsamat varianti visuaalse jälgimise asemel ei ei ole? Äkki pöörduks mõne äpifirma poole? Võtke asju natuke lihtsamalt.seen kirjutas: 06 Sept 2025, 18:03 Soovin paigaldada DIN latile eri värvi signaallambid, mis annaksid visuaalselt märku, kui teatud ahelad on pingestatud.
Me ei tea, mis rollis postitaja neid tulukesi kasutada mõtles. Aga mõnikord on tõesti hea, kui ruumi astudes on vanakooli tuluke infot andmas. Mul nt hea katlaruumi ust avades kaugelt näha, et ahah, tsirgu pump on katla soojenedes käima läinud ja õhuregulaator on nüüd õige aeg automaadi peale riputada. Vanakooli rauast tuled ja nupud on teinekord ikka väärt asjadUrmas kirjutas: 10 Sept 2025, 21:47Einoh, soov sooviks, kuid mind huvitaks kogu soovi mõtekus. Mida see annab? Käid sa neid signaallampe iga 5 minuti takka vaatamas või kui annab signaali, et pinget ei ole, siis oled kahe minuti jooksul kohal? Kas tõesti ei ole midagi muud teha kui jälgida, et kas teatud ahelad on pingestatud? Mingit lihtsamat varianti visuaalse jälgimise asemel ei ei ole? Äkki pöörduks mõne äpifirma poole? Võtke asju natuke lihtsamalt.seen kirjutas: 06 Sept 2025, 18:03 Soovin paigaldada DIN latile eri värvi signaallambid, mis annaksid visuaalselt märku, kui teatud ahelad on pingestatud.![]()
IT ala olen loll, ms loll, aga äkki andin idee.![]()
Lugemata postitus Postitas ping »
Indikaatorlamp ongi kõige lihtsam ja töökindlam visuaalkontrolli lahendus.juhtmepunt kirjutas: 10 Sept 2025, 23:02 ... Aga mõnikord on tõesti hea, kui ruumi astudes on vanakooli tuluke infot andmas.
Mul nt hea katlaruumi ust avades kaugelt näha, et ahah, tsirgu pump on katla soojenedes käima läinud ja õhuregulaator on nüüd õige aeg automaadi peale riputada. Vanakooli rauast tuled ja nupud on teinekord ikka väärt asjadÄpindus, pfff.
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Lugemata postitus Postitas tcumen »
Rated Current (In): 16 A
Selle haiguse nimi on kopipasadeeriatcumen kirjutas: 11 Sept 2025, 17:57 Asja kirjelduses on :Rated Current (In): 16 A![]()
Võibolla peaksid selliste asjade kokkukirjutajad vähem![]()
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025