Kuna netiavarustest esmapilgul ei leidnud, siis uurin targematelt: kas eestis leidub ettevõtteid, kes tegelevad Scanroci paigaldamisega?
Eramul on vanast ajast Scanroci fassaad, samas on ajahammas oma jälje jätnud: osad kivid vajavad vahetamist, samuti oleks tarvis kivi all oleva soojustust pisut järgi aidata. Ehk on siinsetel spetsialistidel kogemusi või teadmisi, kelle poole sellise teemaga pöörduda võiksin?
Scanroc
Siia ei postita tööpakkumisi ega otsimisi!
-
Urmas
- autodidakt
- On tänanud: 413 korda
- On tänatud: 452 korda
Re: Scanroc
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Guugeldades mulle tundmatut sõna "Scanroc", andis nett üpris palju vasteid. Isegi esimene vaste, millele klikkisin, oli avalehel suurelt ja punasega kirjas, et tegutsevad siiani ja kogemusi juba 30 aasta jagu. Uuri sealt.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 
Lugemata postitus Postitas rzz »
Saad sa seda vastet jagada? minu “google” pajatab mulle vaid tsehhis ja ukrainas olevatest ettevõtetest, Eestist pakub teisi ventileeritud fassaade nagu Marmoroc jm alternatiivid…Urmas kirjutas: 13 Veebr 2026, 23:57 Guugeldades mulle tundmatut sõna "Scanroc", andis nett üpris palju vasteid. Isegi esimene vaste, millele klikkisin, oli avalehel suurelt ja punasega kirjas, et tegutsevad siiani ja kogemusi juba 30 aasta jagu. Uuri sealt.
-
RaJy
- Ehitusveteran

- On tänanud: 65 korda
- On tänatud: 83 korda
Lugemata postitus Postitas RaJy »
Kiirelt vaadates siis minu arust see Scanroc ei erinenud eriti ei paigalduselt ega väljanägemiselt Marmorocist. See umbes sama nagu nõuda paigaldajalt Gyproci paigalduse kogemust ja need kellel Knaufi kipsplaadiga kogemused ei kvalifitseeru või vastupidi. Normaalne ehitaja teeb endale materjalide paigaldusjuhendid selgeks ja teeb valmis, olgu selleks materjaliks siis mis tahes - eks me kõik õpime ja areneme, tulevad uued materjalid ja uued paigaldusviisid, peab ajaga kaasas käima. Samas tuleb vahel ka vanu paigaldusjuhendeid otsida ja õppida kui ei ole varem kokku puutunud. Aga see kõik on omandatav kui mõistus peas.
Ei ole olemas probleeme - on vaid lahendused!
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu