kerise tagune sein saunas

saunad, santehnika, boilerid jne
Anatoli
külaline

kerise tagune sein saunas

Lugemata postitus Postitas Anatoli »

Tere. Tahaks küsida tarkade inimeste käest, mida ma pean tegema sauna seinaga mis jääb kerise taga?Probleem on selles ,et ker. plaadid ei taha jääda LUJA plaadi peale (kukkuvad paari kuu pärast ära).Paigalduseks olen kasutanud MIRA 3500 segu.
<< kerise tagune sein saunas <<
tom
külaline

kerise tagune sein saunas

Lugemata postitus Postitas tom »

Piisaks ka ju sellest Luja plaadist. Üks variant on kleepida keraamilised plaadid kuumuskindla silikoniga ja mitte vuukida, kuna vuuk hakkaks mängima ja kukuks mõne aja pärast maha.Minul kodus on jäetud tulekindel Minerit plaat kerise taha ja ka on väga kena.
arno
külaline

kerise tagune sein saunas

Lugemata postitus Postitas arno »

Üks varian oleks laduda tellisest tagasein ei ole mingit muret äralagunemise pärast.
OÜ S.P.
külaline

kerise tagune sein saunas

Lugemata postitus Postitas OÜ S.P. »

Minerit LW plaat, mis on mõeldud kasutamiseks ka osade keriste taga, ei ole mõeldud keraamiliste plaatidega katmiseks. Teisisõnu on see keelatud, sest keraamilised plaadid tulevad kindlasti lahti. See on tingitud LW plaadi koostisest ehk niiskuspaisumisest. Minerit LW jäetakse üldjuhul ilma igasuguse katteta kerise taha, äärmisel juhul võib seda värvida spetsiaalsete värvidega (küsida poest kuumuskindlaid värve).
<BR>
<BR>Plaatimiseks on mõeldud Minerit SP plaat, mille kasutus kohad on märjad ruumid. See plaat jällegi ei talu kuumust üle 80 kraadi.
Vasta