vtl kirjutas:...Kui aastapäevi tagasi oli vaja uut boilerit ja paisupaaki paigaldada, siis läksin poodi ja ostsin (vist ca 350 krooni) eest tuubi Loctite keermeliimi ja keerasin kõik liitmikud kokku nagu valge inimene. Arvestades, kui palju ma oma närve säästsin, läks iga kulutatud sent õigesse kohta.
 5 aastat tagasi panin kodus kõik ühendused lina/pastaga ja seisavad siiani, aga on meeles, et käed olid pastaga pidevalt koos ja kui tahtsid vahepeal muid töid teha, siis pidin käsi pesema. See on päris tüütu, eriti kui pole pesemisvõimalusi, ikkagi torutööd käsil. Mõni aeg hiljem oli vaja kellegile mingeid väiksemaid torutöid teha, läksin poodi ja ostsin totsiku keermenööri (150m rullis), mis maksis minu arvates tol ajal samuti palju, vist kusagil 150 eegu ümber. Enam ma muid meetodeid (lina/pasta, lina/õlivärv
  5 aastat tagasi panin kodus kõik ühendused lina/pastaga ja seisavad siiani, aga on meeles, et käed olid pastaga pidevalt koos ja kui tahtsid vahepeal muid töid teha, siis pidin käsi pesema. See on päris tüütu, eriti kui pole pesemisvõimalusi, ikkagi torutööd käsil. Mõni aeg hiljem oli vaja kellegile mingeid väiksemaid torutöid teha, läksin poodi ja ostsin totsiku keermenööri (150m rullis), mis maksis minu arvates tol ajal samuti palju, vist kusagil 150 eegu ümber. Enam ma muid meetodeid (lina/pasta, lina/õlivärv   jne.) ei tunnista. Kui nöör otsa saab, peaks Vtl´i mainitud keermeliimi kah ära proovima.
  jne.) ei tunnista. Kui nöör otsa saab, peaks Vtl´i mainitud keermeliimi kah ära proovima.