jällegi selline popsi meelevaldne mõtlemine.. ma ei telli palke, ma oman neid.
 eri koomikud siin koos ikka. saega kummardamine teeb selja saare naise omaks aga kreissaele upitamine ja mitmekordne tõstmine-viskamine ja kelguga ettelükamine ei tee kohe mitte?
  eri koomikud siin koos ikka. saega kummardamine teeb selja saare naise omaks aga kreissaele upitamine ja mitmekordne tõstmine-viskamine ja kelguga ettelükamine ei tee kohe mitte?   kreissaag küttepuude tükeldamiseks on anakronism aegadest, mil polnud normaalseid kettsaage ja oli käes rohkelt vene rauda ja jõude hängivat tööjõudu nende saerontide  aretamiseks. "erastasid" tööjuurest veel 4kW elektrimootori ka kui üks läbi kärssas ja sai jälle paar aastakest kevadeti puid täristada niiet terve auul kajas.
 kreissaag küttepuude tükeldamiseks on anakronism aegadest, mil polnud normaalseid kettsaage ja oli käes rohkelt vene rauda ja jõude hängivat tööjõudu nende saerontide  aretamiseks. "erastasid" tööjuurest veel 4kW elektrimootori ka kui üks läbi kärssas ja sai jälle paar aastakest kevadeti puid täristada niiet terve auul kajas.

Muide on toiminud ka minu puhul.
 Muide on toiminud ka minu puhul.