Palkmaja põranda ja vahelae soojustus.

Palkmajade teema
Külaline
külaline

Palkmaja põranda ja vahelae soojustus.

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tere!Palun andke naisterahvale nõu.Palkmaja,vundament betoon plaadiga, mida panna põranda alla soojustuseks, kas eps või vill?Hinna poolest valiks eps-i.Küsimus selles, et kui ma panengi põranda alla eps-i ,kas ta palke ära ei riku, niiskus jne.Ei tahaks hiljem maja alumisi palke välja vahetama hakata oma lolluse pärast :banghead: Ja mis materjal sobiks vahelae soojustuseks?
Jään lootma teie tarkadele vastustele!
taastaja
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 12 korda
On tänatud: 20 korda

Re: Palkmaja põranda ja vahelae soojustus.

Lugemata postitus Postitas taastaja »

Kas ennem plaadi valamist põrada soojustust ei tehtud ja nüüd tahate laakide vahed ära soojustada? Kui te nüüd seda soojustust paksult panete, siis tagajärjed või olla ettearvamatud. Põrandaplaat jääb siis külmaks ju... :(
Vahelaele võib kõike panna. Hinna poolest soodsam on ehk rullvill.
ärge sõimake,aidake mind.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tänan vastuse eest!Vundament soojustati seest eps-iga ja betoon plaadi all on ka eps.Laud põranda alla meil põranda kütet ei tule,sellepärast tulebki laakide vahele midagi panna, et põrand külm ei jääks.Loodan, et väljendusin arusaadavalt, olen ehituse alal võhik :)
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas Rostfrei »

Kui plaadi all on EPS, siis kuidas aitab laagide vaheline EPS põranda soe olemisele kaasa? :roll:
EPS ei lase alt külmal üles tulla, plaat omandab enam/vähem ruumi temp. Minu arust ei ole laagida vahel EPS'il enam mõtet.
Pigem tuleks laagide ja betooni vahele panna midagi isoleerivat, kasvõi ruberoidi ribad.
Vasta