Erinevad põrandkütte variandid

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
kikku
külaline

Erinevad põrandkütte variandid

Lugemata postitus Postitas kikku »

http://www.sakuemv.ee/index.php?page=88 tutvustab uut INFRAPUNA põrandakütet.
http://devi.danfoss.com/Estonia/Consume ... vidry.htm- räägib Devidry™ põrandakütteelemendist.
:write:
Palun spetsialistide hinnangut neile. Otse müüjalt ei saa ju erapooletut vastust. Valisin uurimiseks just need variandid, kuna soovin paigaldada parketti ja lihtsamat kütet selle alla, et ei peaks mingi segu valamisega tegelema. Praegu on olemas puitlaastplaat, mille peale tahakski kohe kütte panna ja siis parketi. Uksi ei ole, põrandapinna tõus ei ole probleemiks. :hello:
2korda2
-
On tänanud: 58 korda
On tänatud: 63 korda

Re: Erinevad põrandkütte variandid

Lugemata postitus Postitas 2korda2 »

mille süsinikfiiber sisaldusega kütteelementide tootmisel kasutatakse nanotehnoloogiat
mõjub antibakteriaalselt ning tekitab tervislikke õhuvitamiine
Molekulaarne soojusenergia stimuleerib vereringet (lahustades veretrombe) ja soodustab vere kiiremat puhastumist. Samuti paraneb immuunsussüsteem ja väheneb risk haigestuda.
Õigupoolest tuleks sellest jamast teavitada info@consumer.ee, sest sellist jama ikka ei saa lubada.
-------
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
põrandaküte
külaline

Lugemata postitus Postitas põrandaküte »

???? mida ja miks ei saa!!???
Mul küttekile kolmandat aastat lisakütteks - gripis olin viimati neli aastat tagasi...
Kui mõnel tuleb mõistusest ja teadmistest puudu , siis on see tema tragöödia....
Kui näpud lihtsat sügelevad näpi midagi muud ,mitte klaviatuuri.
Mina ei ole kilemüüja !!!!
dumbuser
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas dumbuser »

Mine kire kuskil mujal. Kui aga ikka väga tahad siis ehk valgustad ka teisi mis kuradi asi on õhuvitamiin või molekulaarne soojusenergia. Süsinikfiiber sisaldusega kütteelement on aga nii haige väljend, et see tähendab kõiki asju. Süsinikku leiab vist pea igast materjalist.
aivar00
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas aivar00 »

Eks neid "kirejaid"leidub igal pool. Paraku peale kõva hääle nad aga midagi põhjendada ei oska. Mulle ka ühel koosviibimisel üks taoline "tark" üritas :jooma vahel tõestada, et kõik on lollid aga tema teab, et "küttekile" on "kõige- kõige" õigem kütteviis maailmas. Kui aga jutt konkreetseks ja põhjendusi nõudvaks läks, siis tuli välja, et "spetsialist" ei teadnud isegi seda kuidas W-e arvutatakse. Kahjuks igiliikur siiani leiutamata...
Kikku
külaline

Lugemata postitus Postitas Kikku »

Ok, kuna spetsialistid siin sõna ei võta, siis oleksin tänulik ka tavatarbijate arvamuse üle. Ehk siis ongi parem, kui keegi, kes on paigaldanud, räägib asjast. Kuidas töötab ja mis ei tööta. Tähtis pole, mis värvi on kass, peaasi et ta hiiri püüab. :hello:
Katlakütja
külaline

Lugemata postitus Postitas Katlakütja »

Tore, kui inimesed usuvad. AGa kahju, kui nad sellest ka pimestatud on.
Teema algataja vastas oma viimases postituses juba ise:
Kikku kirjutas: Tähtis pole, mis värvi on kass, peaasi et ta hiiri püüab. :hello:
Minu jaoks on aga oluline ka kassi hind. Kui ikka sama töö teeb ära n korda odavam kass, siis miks peaksin valima neoonkollase:P
dumbuser
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Muidugi ei pea valima. Võta alati kõige odavam. Kunagi hiljem vbl hakkad ka huvi tundma, et miks üks kass lükkab hiire kättesaamiseks ka mõned riiulid igasugu asjadest puhtaks aga teisel ei ole sellist "omadust". Ja lõpuks vbl hakkad ka aru saama, et see Ma pole nii rikas, et osta odavaid asju ei olegi mingi suvaline ülbitsemine. Muidugi ei saa väita, et mida kirvem seda parem aga sama kindel on ka see, et kõige odavam ei ole kõige parem.
Kikku
külaline

Lugemata postitus Postitas Kikku »

Tegelikult pole minu jaoks tõesti oluline, mis värvi kass on. Aga kui ma pean tõukassi eest hullusti pappi välja käima ja selle ainus kokkupuude hiirepüügiga on mänguhiir, siis olen ma ta eest iga krooni asjata välja käinud. Kes tahab aga kassi, kes oskab näuguda, siis selle ametiga peaks iga prügikastikiisu ka hakkama saama...

Kokkuvõtteks: Olen nüüd tõesti omal käel asja uurinud ja arvan, et pigem maksan ma veidi rohkem radikate elektrit kui et hakkan 10...20 tuhat parketi alla panema. Lisainfoks: ma ei kavatse sinna eluks ajaks elama jääda, seega pole see investeering minu jaoks lühikese ajaga tasuv.

Lootsin vaid, et tekib arvestatav hulk teemaga kursis olevaid inimesi, kes oskavad aidata. :hello:
dumbuser
Ehituspenskar
Ehituspenskar

No seda kui kauaks räägid sa alles nüüd. Aga minu arvates polegi sul muud valida seal. Radikate puhul on veel võimalus targemate (kell ja kalender) anduritega tekitada olukord, kus rohkem köetakse vaid siis kui sa ise kodus oled. Muul ajal on temperatuur madalam. Lihtsalt selline võimalus on olemas.
Vasta