krohvimine koos maalritööga 25-kr 2m

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
maaler35
Uus kasutaja
Uus kasutaja

krohvimine koos maalritööga 25-kr 2m

Lugemata postitus Postitas maaler35 »

Otsiti krohvijaid ja maalreid sellise hinnaga tööle, kas leidub ka töölisi kes on nõus sellise hinna eest tööd tegema?????
Viimati muutis maaler35, 04 Veebr 2010, 15:16, muudetud 1 kord kokku.
Külaline
külaline

Re: krohvimine koos maalritööga 25-kr 2m

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Kindlasti mõni leidub, kes arvab, et parem teha 25.-/m2 eest kui kodus istuda, aga omaette küsimus on see, et kui tasuv sellise hinnaga töö on. Mõnele, kellel pole peret, kes elab vanemate majas, mille kulude eest ta ei pea maksma ja ema-isa annavd süüa kah, siis taskurahana võib sellise hinnaga tööd teha kui see on ametlikult puhtalt kätte.
Urmasr
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Manowar »

Sellise hinnaga vist ikka ei leidu tegijaid, aga siin ikka pakutakse 45.-/m2 krohvimine ja maalritöö selle peale, aga mida nad teevad selle raha eest, vaevalt nad isegi seda täpselt teavad!
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
septen
külaline

Lugemata postitus Postitas septen »

no selle hinna eest küll mitte kedagi e leia..-võimatu.150 krooni päev ei toida isegi neid vanemate juures elavaid luusereid ära..veel hullem,need ei viitsigi tööd teha.
ükskõik kui sitad on ajad,ei leia alla 200eek/päev töömeest.ise ma tööandjana ei söanda alla 400krooni maksta,või väidab keegi,et nii ei tule omadega välja?Kasumit pole vaja sülega kokku ajada,teades et mehed otsivad samal ajal mujale tööd...
Võrdluseks see,et kui töömees saab puhtalt kätte 50 eek tund,siis läheb see firmale maksma 83eek...enamus firmasid alla 150-160 eek tund töötegemist ei arvesta,ehk siis nossovid panevad iga mehe pealt 70eek tasku...täitsa piisav muude kulude katmiseks,kas pole.Niiet töömehe palka 20eek tunni peale pole ka mõtet vedada.
Kuigi ma ise olen ehitaja,siis üldiselt ma vihkan kõiki ehitajaid.Kõik on oma arust bisness menid,aga tööd ja raha pole kellelgi.Enamus ei mõtle ka oma ehitusest laiemalt,et milllega raskel ajal tegeleda.ütlen ausalt,et mul on kõrval teine korralik firma ja ma ei pea ehitusfirma arvelt endale hullu palka kaapima..mehed ei pea kannatama nõrga ülemuse pärast.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 381 korda
On tänatud: 428 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Firmas, kus kunagi töötasin, makstakse praegu maalrile kipsi viimistluse eest 18.-/m2 ja tehakse, aga kui rõõmsalt, ei tea. Pole ühtegi tuttavat kah, kes sellise hinnaga teeb, et uuriks natuke, kuidas ta välja tuleb, olles näinud suurehituste töökorraldust ja nende töökorralduste pärast lahkusin ka firma palgalt.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
maaler35
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Miks üldse seda teenust pakkuda, see on ju töölise laus mõnitamine, elagu oma kipsi ja petooni vahel või hakaku tellijad ise tegema, siis saavad ju tasuta,
septen
külaline

Lugemata postitus Postitas septen »

Mul paar tuttavat ka teevad suurfirmas maalerdust...suurobjektidel 18eek/m2 ja eramajadel 25ringis...needki hinnad nonsens,aga kui 18 eekuga maalerdus ära teha ja alles jääb 7 krooni krohvimise jaoks,siis olekski hea kui annaks maalerdust enne teha ja seejärel tellija üle lasta.ma ei teeks selle hinna eest niiskustõketki alla.
see on selge et normaalse teenimise jaoks on vaja hetkel üle mõistuse pikki päevi teha aga selliste hindadega ei aitaks seegi...ei maini küll kohta,kuid meie kandis on ehitajad olnud mõistlikud ja oma hinda hoidnud.Õnneks buumi ajal ei lastud mitte-ehitajatel asja solkida...ka tellijaskond tundus sedameelt.Praegu ploki ladumine 13eek/tk,maalerdus 70eek/m2,aknapaigaldus 500eek/tk jne...suurlinnadest piisavalt kaugel et sealsetel ehitajatel ei tasu siia tulek ära.vot on ehitajate paradiis...aga ise ehitasime sellise.
Külaline
külaline

maaler35 kirjutas:Miks üldse seda teenust pakkuda, see on ju töölise laus mõnitamine, elagu oma kipsi ja petooni vahel või hakaku tellijad ise tegema, siis saavad ju tasuta,
Vat ma olin tellija buumi aegu ja ehitajad laus mõnitasid tellijat. Tegin ise.
Ja nüüd oi oi kui valus ehitajatel, kaebavad et mõnitavad. Ossa numal küll.
Ja teen edasi ise ja tasuta. Ei hakka ka ehitajale ka seda 25kr maksma.
maaler35
Uus kasutaja
Uus kasutaja

jõudu ja edu sulle!!!
Kylaline kylast
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas Kylaline kylast »

Mul tegi 2009 sügis maaler ca 400ruutu 55kr ruut aluskrunt+mp75+lauspahtel+kruntvärv.
Viimati muutis Kylaline kylast, 08 Veebr 2010, 10:22, muudetud 1 kord kokku.
stapper
külaline

Lugemata postitus Postitas stapper »

suure jutuga et "teen ise" on vist tark oma arust..
mõtleb et ise tehes saab tasuta...siis saad tasuta kui oled töötu,muidu võiks ise samal ajal teenida ametiga ,mida oskad.kõva tasuta küll.
need,kes üritavad ise sellise hinnaga töö ära teha pole tegijad vaid vaesed,muud midagi.hakkan ka ise küttepuid siit-sealt tegema ja koju vean sülega või auto pagasnikus mitte veokiga..sest põhimõtteliselt on metsamehed igavesed sead,et hinda küsivad.kui on palju aega üle,siis võib selliseid lolluseid teha aga kui ikka oma raha kannatab aja näol,siis on inimene ikka puhta loll.
PS!Leiba hakkan ka ise küpsetama,kuna leib om kallim kui vanasti.
Külaline
külaline

Pritsiga kannataks teha küll.
joosep4
külaline

Lugemata postitus Postitas joosep4 »

stapper kirjutas:suure jutuga et "teen ise" on vist tark oma arust..
mõtleb et ise tehes saab tasuta...siis saad tasuta kui oled töötu,muidu võiks ise samal ajal teenida ametiga ,mida oskad.kõva tasuta küll.
need,kes üritavad ise sellise hinnaga töö ära teha pole tegijad vaid vaesed,muud midagi.hakkan ka ise küttepuid siit-sealt tegema ja koju vean sülega või auto pagasnikus mitte veokiga..sest põhimõtteliselt on metsamehed igavesed sead,et hinda küsivad.kui on palju aega üle,siis võib selliseid lolluseid teha aga kui ikka oma raha kannatab aja näol,siis on inimene ikka puhta loll.
PS!Leiba hakkan ka ise küpsetama,kuna leib om kallim kui vanasti.
Ega siis sellepärast ei pea vaene olema, püstirikas muidugi ise ei liiguta lillegi aga normaalne omanik ikkagi midagi üritab. Mitte et ma pooldaks täppistöö tegemist amatööride poolt, aga ei pea just töötu olema et mõtekas oleks. Enamus teebki nädalavahetusel ja õhtuti peale tööd ära mida suudab.

Ja leiba tehakse ise mitte hinna pärast vaid maitse pärast. Kui oled värskelt ahjust tulnud koduleiba söönud siis ei taha tükk aega poe oma peale mõeldagi.
maaler35
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Arvan, et vahet pole kas pritsiga või käsitsi, praegune hinna ja kvaliteedi suhe ei ole ju absoluutselt paigas ja seepärast mina ei teegi siin enam seda tööd. Pritsiga tehes tuleb ju samuti jälgida, et kõik oleks loodis täisnurgas ja lati all,
Külaline
külaline

maaler35 kirjutas:Arvan, et vahet pole kas pritsiga või käsitsi, praegune hinna ja kvaliteedi suhe ei ole ju absoluutselt paigas ja seepärast mina ei teegi siin enam seda tööd. Pritsiga tehes tuleb ju samuti jälgida, et kõik oleks loodis täisnurgas ja lati all,
Kõige raskem liigutus minujaoks on segu seina lükkamine. Latiga koorimine köki möki... Kõvemad vennad muidugi ihuvad käsitsi peaaegu samapalju.
Vasta