kui palju on yldiselt tapeetimisel ruudu hind?

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
ants31
Uus kasutaja
Uus kasutaja

kui palju on yldiselt tapeetimisel ruudu hind?

Lugemata postitus Postitas ants31 »

Kui vaja palgata keegi kes tapeedib,mis see tänapäeval odavaim ja kalleim hind on?
kyllo
külaline

Re: kui palju on yldiselt tapeetimisel ruudu hind?

Lugemata postitus Postitas kyllo »

Üldiselt sõltub väga palju sellest milline tapeet,kuskohas ja toa kõrgus. 50-100 krooni m2
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Manowar »

Töö hind sõltub ka pakutavatest ruutude arvust.
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
ants31
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas ants31 »

60 ruutu oleks vaja tapeetida!fliistapeet,osa on lihtsad ja osa on vaja mustrisse ajada!
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru

Kus objekt asub ja kas aluspind on korralikult viimistletud?
Julgen pakkuda, tapeet, mida pole vaja mustrisse ajada, tuleks hind 60.-/m2 ja mustrisse teeks 70.-/m2.
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

To: Ants 31
Kas sa tead kui lihtne/raske on fliistapeeti ära rikkuda ühe liimijäjega tapeedi vuugil?
To: Manowar
Kas sa oled nõus tegema fliistapeedi paigaldust 70.-/m2, mille m2 maksab 500.- , eriti kui tuleb liimi panna tapeedile? Mina ei riskiks. Vastutus on liiga suur. Olen siin kusagil-midagi kirjutanud sellest.
Urmasr
toomas
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas toomas »

Tere.

Kas sa oled nõus tegema fliistapeedi paigaldust 70.-/m2, mille m2 maksab 500.- , eriti kui tuleb liimi panna tapeedile? Mina ei riskiks. Vastutus on liiga suur. Olen siin kusagil-midagi kirjutanud sellest.
Urmasr

Olen küll paigalduse asjus täielik isetegija, omal kodus pannud, kuid pole veel näinud tepeeti mille rull maksaks 5000.- krooni? Seda tahaks näha küll. Kas või huvi pärast. Ärge nüüd valusasti andke.

Toomas
wallboard
külaline

Lugemata postitus Postitas wallboard »

Külaline kirjutas:To: Ants 31
Kas sa tead kui lihtne/raske on fliistapeeti ära rikkuda ühe liimijäjega tapeedi vuugil?
To: Manowar
Urmasr
On küll väga lihtne liimiga mätserdada,igaüks seda ei suuda.

Fliistapeedile ei panda liimi tapeedile vaid seinale.
Kui tööd Tallinnas pakutakse siis võib ette võtta,90 krooni m2 (sõltumata kas mustrisse või mitte)juhul kui standardkõrgus kuni 2,7 m,trepihallides ja mõisates kus kõrgused suuremad olen paigaldanud 125 krooni m2
Huvi korral kontakt: nuova@uninet.ee
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru

Ärge nüüd kohe kätega ka vehkima hakake, fliistapeete on erinevaid ja erinevalt töödeldavad, olengi alati selliste online hinnapakkumiste vastu olnud, enne materialide ja aluspinnaga tutvumist.
Fliistapeeti väga hea paigaldada, loomulikult, kui rull maksab 1000.- ja enam, siis ei pane sellise hinnaga, enamus tapeedid on suuremal ja vähemal määral puhastatavad.
Olen ju isegi siin foorumis vaielnud korraliku tapeetimise keerukuse üle ja nüüd tegin ise ka natuke naiivse "hinnapakkumise" :doh:
Viimistlus Duo OÜ
viimistlusduo@gmail.com
53425657
arvutihdd
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas arvutihdd »

Fliistapeet võib ikka nii kuramuse erinev olla, et anna abi. Selle odavama otsa ja sisuliselt pestava tapeedi võib vabalt ka 30.- ruut seina lüüa. Tõeliselt hea teist panna, liim seina, tapeet peale ja liimi jälje saab täiesti vabalt ka maha pesta-pole probleemi. Osad peletised, aga nii kapriissed, et isegi vee jälg jääb peale ja selleks peab ikka tõsiselt hea käega meister olema. Seega vana teada tõde, meister teeb objektil teile ka pakkumise peale materjali nägemist.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 381 korda
On tänatud: 428 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

To: wallboard » 28 Mär 2010, 19:10
Kas sa tõesti suudad robotliku täpsusega doseerida liimi kogust seinale ilma et ühtegi piiska liimi kahe paani äärte vahelt välja ei tule? Millegipärast ei usu seda, aga tapeedi paigalduse hind on vägagi normaalne.
To: toomas » 28 Mär 2010, 19:02
Kirjuta mulle PS-le, ma lepin kliendiga kokku ja ma luban, et näitan sulle seda. Tapeedi rull (0,53x10, +/-0,5m), hind 2500.-, kusjuures sellest rullist tuli kolm paani (kordustega) ning kõige selle ilusa tapeedi puhul oli see veel tehase praak- ühed kordused läksid kokku ja teised ei läinud.
Üks klient, kellele samuti paigaldasin tapeeti, kuid keda arvatavasti ei huvita külalised, mainis kuidagi mokaotsast, et eks ta sinnakanti mine kui olin samuti jutu sees olin huvi tundnud tapeedi hinna kohta ja maininud enda paigaldatud kõige kallima(eelpool mainitud) tapeedi hinna, mida olin paigaldanud, kusjuures seda oli paras jama paigaldada- minu jaoks esmakordne tapeedi laius oli 0.7 või 0,72 cm + hakkas venima kui paar minutit leotamisega hiljaks jäid. Tema unistuste tapeet maksis ca 6000.-/m2, aga tal oli hakanud rahast kahju.
Mõnede jaoks võib see tapeedi hinna küsimine tunduda imelikuna, aga kui klient uhkeldab, et tapeet maksis tal ca 700.-/rull ja tahab, et ma paigaldaks seda 30.-/m2. siis las otsigu keegi teine loll või tehku ise.
Ma tahaks näha Ferrari omanikku, kes läheb oma auto elektroonikat parandama suvalisse nurgatagusesse autoremondi töökotta, kus on teda ees ootamas kahe patentvõtme ja haamriga spetsialist.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
toomas
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas toomas »

Tere.

To Urmasr.
Süüdi. Ajasin suure ähmiga rulli pikkuse ja m2 sassi. 2500 rulli olen isegi käes hoidnud.

Toomas.
Kurikas
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas Kurikas »

Mul `õnnestus` hiljuti panna fliistapeeti millel kuivasid vuuki vahed sisse, polnud ma sellist asja ennem näinud! Seina läks väga ilusasti, toonitud krunt all, liimiks kasutasin Kiilto MasterProd, mingit liigset tuulutamist ega muud jama kuivamise ajal polnud kuid siiski järgmisel hommikul pisikesed praod vahel.Õnneks klappisid krundi ja tapeedi toon päris hästi ,väga näha ei olnud aga jama ikkagi!
Kvaliteetsed maalritööd Harjumaal 5 1 8 8 8 7 2
Kasutaja avatar
vaaderman
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 51 korda
On tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas vaaderman »

uurisin tuttavalt siis seda tapeetimishinda
15 kr/m2 maksis
abitööd tegi ise
Urmas
autodidakt
On tänanud: 381 korda
On tänatud: 428 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

vaaderman kirjutas:uurisin tuttavalt siis seda tapeetimishinda
15 kr/m2 maksis
abitööd tegi ise
Ja kui tulemus veel kvaliteetne ka on, siis su tuttav sai ju praktiliselt muidu.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
janek22
külaline

Lugemata postitus Postitas janek22 »

Asi räägiti jälle nii põnevaks, raskeks ja kalliks. :D Kui mina nüüd siinse kliendi juurde läheksin tegema ja kohapeale vaatama räägiksin asja igal juhul üliraskeks ja küsiks min 100eek ruut :lol:
Kasutaja avatar
vaaderman
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 51 korda
On tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas vaaderman »

hinne tuli selliselt, et maaler tuli kohale vaatas asja üle ja ütles hinna
umbkaudne hind tuli 15 kr/m2 kohta
Vasta