katus,fassaad,ja kütesüsteem
siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
katus,fassaad,ja kütesüsteem
Lugemata postitus Postitas memm50 »
Kas keegi teab firmasid,kes kõige sellega tegeleb ja muidugi,kui palju see maksma läheks....
-
- külaline
Re: katus,fassaad,ja kütesüsteem
Lugemata postitus Postitas holding »
Tere.Palun saatke täpsem tööde kirjeldus meilile mp58@hot.ee,teeme detailse hinnapakkumise.
Lugupidamisega.
Lugupidamisega.
- vaaderman
- Ehitusveteran
- On tänanud: 51 korda
- On tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas vaaderman »
arvan, et parima tulemuse saad siis kui tellid eraldi oma ala spetsialistid
katusemehed
fasaadiässad
küttetehniku
katusemehed
fasaadiässad
küttetehniku
-
- Regulaarpostitaja
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 5 korda
- On tänatud: 3 korda
Lugemata postitus Postitas KõikOnRahul »
Tere! Mis piirkond? Olen huvitatud katuse- ja fasaaditöödest.
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 7 korda
- On tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas vwman »
Tead, saab jah kindlasti saab.vaaderman kirjutas:arvan, et parima tulemuse saad siis kui tellid eraldi oma ala spetsialistid
katusemehed
fasaadiässad
küttetehniku
Aga kui Sa eraisikuna oled omale otsustanud maja ehitada, siis tunduvalt lihtsam on palgata üks firma ja "võtmed kätte" Ma nüüd hakkan kolmandat suve.. praegu mõtlen p-sse , enam ei viitsi, et küsiks kellegi käest pakkumise ja koliks mingi aja pärast sisse . Enamus mehi olen palganud tuttavate soovitusel , näinud nende eelnevat tööd.. aga mul on need ässad, spetsalistid, tehnikud suutnud alati keerata midagi tuksi.
Kahjuks ma ei ole ise selline, et käin ja istun päevad läbi juures , ajan näpuga järge ja siis õpetan.Eeldan, et kui äss teeb oma tööd, siis ta teab mida ta teeb... aga krt pooled ässadest pole viitsinud, tahtnud, osanud lugeda isegi tootja poolt ettenähtud paigaldusjuhendit läbi.
Ei teagi, kas palgata nüüd ässad või lasta ise edasi. Kui keegi tahab minu objektiga tutvuda (Lihtsam on ette näidata, kui kirjeldada ) ja hinnakalkulatsiooni teha, siis pange foorumi privaatsõnum. Objekt Saku vallas, Kasemetsas.
Viimati muutis vwman, 21 Apr 2010, 21:19, muudetud 1 kord kokku.
Maksan nii palju kui vaja ja nii vähe kui võimalik. Aga korralikku tööd on vaja
- vaaderman
- Ehitusveteran
- On tänanud: 51 korda
- On tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas vaaderman »
tean mida sa tunnedvwman kirjutas:Tead, saab jah kindlasti saab.vaaderman kirjutas:arvan, et parima tulemuse saad siis kui tellid eraldi oma ala spetsialistid
katusemehed
fasaadiässad
küttetehniku
Aga kui Sa eraisikuna oled omale otsustanud maja ehitada, siis tunduvalt lihtsam on palgata üks firma ja "võtmed kätte" Ma nüüd hakkan kolmandat suve.. praegu mõtlen p-sse , enam ei viitsi, et küsiks kellegi käest pakkumise ja koliks mingi aja pärast sisse . Enamus mehi olen palganud tuttavate soovitusel , näinud nende eelnevat tööd.. aga mul on need ässad, spetsalistid, tehnikud suutnud alati keerata midagi tuksi.
Kahjuks ma ei ole ise selline, et käin ja istun päevad läbi juures , ajan näpuga järge ja siis õpetan.Eeldan, et kui äss teeb oma tööd, siis ta teab mida ta teeb... aga krt pooled ässadest pole viitsinud, tahtnud, osanud lugeda isegi tootja poolt ettenähtud paigaldusjuhendit läbi.
Ei teagi, kas palgata nüüd ässad või lasta ise edasi. Kui keegi tahab minu objektiga tutvuda ja hinnakalkulatsiooni teha, siis pange erasõnum. Objekt Saku vallas, Kasemetsas.
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 12 korda
- On tänatud: 20 korda
Lugemata postitus Postitas taastaja »
Tabavamalt ei saagi vist kirjeldada olukorda meite ehitusmaastikul! Kahjuks.
ärge sõimake,aidake mind.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Veiko97 »
Tegelt neid firmasi on palju, sest üldjuhul katuse firmad teevad ka fassaade. Kui tulevad mängu küttesüsteemid, siis muidugi firmade ring aheneb.
Ise soovitan Mercelli, kust saab häid hinnapakkumisi erinevatelt firmadelt, kes tegelevad selle valdkonnaga. Ma sain sealt fassaaditöödele päris mitu head pakkumis, mille vahel ei osanud kohe validagi. Aga siis tuleb mängu firmade uurimine ning siis läheb asi lihtsamaks
Mercellis on kvaliteetsed firmad, kes tõesti oskavad oma tööd teha.
Edu Sulle
Ise soovitan Mercelli, kust saab häid hinnapakkumisi erinevatelt firmadelt, kes tegelevad selle valdkonnaga. Ma sain sealt fassaaditöödele päris mitu head pakkumis, mille vahel ei osanud kohe validagi. Aga siis tuleb mängu firmade uurimine ning siis läheb asi lihtsamaks

Edu Sulle
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit