mp-75

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
raiks
külaline

mp-75

Lugemata postitus Postitas raiks »

Tere.
Kas keegi oskaks öelda palju maksab mp-75 krohvimine vibo seinale kui tuleb panna võrk ka.Küsin sellepärast et tahaks huvipärast teada palju praegu need hinnad on .Ei tahaks teha liiga odavalt ega liiga kallilt.
Ehitajad hakkame solidaarseks ja ei hakka jama ajama!Sellest sõltuvad meie palgad!
Külaline
külaline

Re: mp-75

Lugemata postitus Postitas Külaline »

raiks kirjutas:...Ei tahaks teha liiga odavalt ega liiga kallilt...
Noh, odavusest saan veel aru, aga mis on sul kallilt tegemise vastu? :)
Urmas
xjan
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas xjan »

mulle tehti hiljuti seinte osas pakkumine MP75 pumbaga, täisvõrguga ja kuni krundini välja 13eur/m2 koos materjalidega. Mahtu ca. 500m2
Misssssss?
külaline

Lugemata postitus Postitas Misssssss? »

xjan kirjutas:mulle tehti hiljuti seinte osas pakkumine MP75 pumbaga, täisvõrguga ja kuni krundini välja 13eur/m2 koos materjalidega. Mahtu ca. 500m2

nujah, eks iga mehe oma valik. Hind on normaalne. Isegi väga :D. Oluliselt kõrgem kui teisel pool lahte. Tean et hinded tõusevad aga mõnes valdkonnas kohe lendavad kõrgustesse.
cartman
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas cartman »

Eesti vs soome hindasid ei saa niimoodi võrrelda. Soomes saad selle raha konkreetse töö eest, eestis pead vb veel koristajat kah mängima, ennem, kui saad töööd alustada. Kes pole soomes teinud , see võib sellist jama suust välja ajada.
Staatus ei näita mu oskusi/teadmisi, vaid postituste arvu
P6randakatete paigaldus. P6randate pumpamised kiirsegudega.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 381 korda
On tänatud: 428 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

xjan kirjutas:mulle tehti hiljuti seinte osas pakkumine MP75 pumbaga, täisvõrguga ja kuni krundini välja 13eur/m2 koos materjalidega. Mahtu ca. 500m2
Selline paras hind, pole ennast solvatud väiksema hinna pakkumisel ja pole ka üle makstud sinu poolt, aga tingimusel, et lõpptulemus on korralik. Kui sealhulgas on ka pahteldamine, siis oled odavalt saanud! :)
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Vasta