Maja või korteri hoolduse hinnad

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
maretmo
külaline

Maja või korteri hoolduse hinnad

Lugemata postitus Postitas maretmo »

Tere
Lugesin läbi teie töömehe tunnihinna topicu. Mul tekkis küsimus, kas sellised hinnad on ehitajale, kes tulevad tegema suurt objekti või on need ka nö hooldusremondi/hooldustööde hinnad?
Näiteks mul on vaja köögi baarilett kipsseina külge tagasi panna. Ma saan aru, et ehitajale on see naljatöö, mina aga naisterahvana sellega hakkama ei saa. Vannitoast kukkus alla paar plaati. Jälle - ehitaja jaoks ainult nuusata, minu jaoks mitte. Seintes müned praod - oleks vaja nendest lahti saada. Jne jne jne. Just sellised pisitööd, mis võtavad pool päeva-päeva.

Oskate soovitada mõnda eraisikut või firmat, kes tegeleks selliste pisitöödega? Ja etterutavalt - ärge öelge, et pöördu isa/venna/mehe/sõbra poole. Ei ole neis ehitussoolikat.
Soovitaja
külaline

Re: Maja või korteri hoolduse hinnad

Lugemata postitus Postitas Soovitaja »

Tere.
No Kapa-Kohilas soovitaksin Haltuura Aadut aga kas ta ka Ruhnu oleks nõus neid töid tegema tulema ja mis tasu eest seda küll el tea.

... ehk siis,et kedagi soovitada peaks ikkagi kõigepealt asukohta teadma, mida väiksem töö,seda suuremat rolli mängib asukoht.
Vasta