Vanni äravool mulksub

veevarustusega seonduvad teemad, samuti WC-d, heitvesi, septikud
karlovast
külaline

Vanni äravool mulksub

Lugemata postitus Postitas karlovast »

Nimelt vanni äravool mulksub, kui kõrvalt naaber pesu peseb ja pesumasin vee välja laseb. Kui muidu vett laseb kraanist v dussi kasutab, ei mulksu. Ja see on mulksumine mitte luristamine, millest palju guugeldades lugeda on, et tõmbab trapi kuivaks ja vaja vaakumklapp paigaldada. Mul seda pole. Justkui oleks surve sees ja mulksumise ajal panin käe äravoolu kohale ja on tunda nagu puhub välja ja haisulukust kergelt pritsib vett välja. Samas ta ei uputa ega aja naabri solki vanni, lihtsalt õhku pressib. Köögi äravool ei mulksu. Köögist ja vannist voolab vesi ilusti ära ja tunda pole ummistust. Vanni ja kraanikausi alt sai lahti võetud ja puhastatud, sellega korras.
Niipalju veel taustaks, et püstaku toru tuleb minu põranda alla ja sellele otsa pandud miski kolmik, kus siis minu köögivalamu ja vann jookseb kokku, pluss naabri äravool mis tuleb läbi seina minu tuppa ja siis sinna kolmikusse. Meie pealt edasi üles püstak ei lähe. Esimene korrus.
madis64
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 27 korda
On tänatud: 78 korda

Re: Vanni äravool mulksub

Lugemata postitus Postitas madis64 »

Näib nii, et naabri pesumasin uhab sellise tootlusega vett torustikku, et kokkusurutav õhk leiab kergeima väljumistee läbi teie vanni haisuluku. Miks see täpselt nii on (ehk miks õhk magistraali kaudu ei välju), peaks asjatundja ikka kohapeal uurima.
Vasta