Krohvimine 200+60m² ja lamellparketi paigaldus 66m²

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
voolik
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänanud: 26 korda

Krohvimine 200+60m² ja lamellparketi paigaldus 66m²

Lugemata postitus Postitas voolik »

Millise summaga peab arvestama kui soovin:

Krohvimine lubikrohviga - seinad 200m² ja peegellaed 75m².

Lamellparketi paigaldamine kalasaba mustrisse 66m² ja eerungnurkadega seinaäärsed friislauad.

Tegemist on korteriga Stalini aegses majas ja asukohaks Põhja-Tallinn
Urmas
autodidakt
On tänanud: 381 korda
On tänatud: 427 korda

Re: Krohvimine 200+60m² ja lamellparketi paigaldus 66m²

Lugemata postitus Postitas Urmas »

voolik kirjutas: 28 Mai 2025, 16:27 Millise summaga peab arvestama kui soovin:

Lamellparketi paigaldamine kalasaba mustrisse 66m² ja eerungnurkadega seinaäärsed friislauad.

Selle info järgi päris suure summaga. ;)
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
voolik
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Urmas kirjutas: 28 Mai 2025, 22:56
voolik kirjutas: 28 Mai 2025, 16:27 Millise summaga peab arvestama kui soovin:

Selle info järgi päris suure summaga. ;)
Urmas, 'päris suur' on ilus sõnapaar, aga ilma numbrite ja skaalata jääb sellest üldjuhul väheks... ;)
Urmas
autodidakt

voolik kirjutas: 29 Mai 2025, 09:04 Urmas, 'päris suur' on ilus sõnapaar, aga ilma numbrite ja skaalata jääb sellest üldjuhul väheks... ;)
Ja jääbki päris suureks ja väiksemaks ka kohe kindlasti ei lähe kui ei ole teada milline on lubikrohvimist vajavate seinte aluspind, nende loodsus, kui kõrged on seinad, avade hulk, palede paksused, peegellae kumera serva jm numbreid, kelle poolt toimub materjelide tarnimine objektile, mitmendal korrusel on objekt jnejne kõik nüansid, mis määravad hinna. Lihtne ju! ;)
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
voolik
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Läheme detailsemaks!

Seinad on enam-vähem loodis - eesmärk ei ole saada ideaalselt loodis seinad vaid pigem piisavalt sirged, et ukse- ja põrandaliistude paigaldamine oleks lihtne.

Aluspinnad on tubade kaupa erinevad - elutoas on veneetsiakrohv 46m2, koridoris, esikus ja köögis on luuakrohv 62m2, magamistubades on hetkel seinas tapeet 92m2

Seinad on 2.8 kuni 3 meetri kõrgused

Kokku 5 aknaava ja 4 ukseava

Aknapaled - 12.5m2 ja 24jm

Uksepaled - 7m2 ja 30jm

Peegellagi kokku 80jm

Korter asub maja 3. korrusel ja materjali võin ise kohale toimetada.
Capture.JPG
Urmas
autodidakt

voolik kirjutas: 02 Juun 2025, 10:14 Seinad on enam-vähem loodis - eesmärk ei ole saada ideaalselt loodis seinad vaid pigem piisavalt sirged, et ukse- ja põrandaliistude paigaldamine oleks lihtne.
Võtame kõigepealt ette tsiteeritu. ;) See, et sinu eesmärk ei ole saada ideaalselt loodis , vaid piisavalt sirged, vähemalt mind ei rahuldaks, sest hiljem ei rahulda tulemus sind kui on paigaldaldatud põranda ja uste piirdeliistud ja osutatakse sõrmega liistude juures olevatele 2-3mm pragudele, mis on paigaldatud sinu jaoks piisavalt sirgetele seintele. Ma tean millest ma räägin, sest esialgsel kokkuleppel on olnud samad nõudmised, aga tööde vastuvõtul hakatakse osutama. ;)

Tubli, sest ülejäänu on juba natuke konkreetsem ja hinnapakkujal enda mõtetes lihtsam esialgne hinnanumber peas valmis seedida. Äkki keegi isegi teeb pakkumise.
voolik
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Urmas kirjutas: 02 Juun 2025, 13:47 Võtame kõigepealt ette tsiteeritu. ;) See, et sinu eesmärk ei ole saada ideaalselt loodis , vaid piisavalt sirged, vähemalt mind ei rahuldaks, sest hiljem ei rahulda tulemus sind kui on paigaldaldatud põranda ja uste piirdeliistud ja osutatakse sõrmega liistude juures olevatele 2-3mm pragudele, mis on paigaldatud sinu jaoks piisavalt sirgetele seintele. Ma tean millest ma räägin, sest esialgsel kokkuleppel on olnud samad nõudmised, aga tööde vastuvõtul hakatakse osutama. ;)

Tubli, sest ülejäänu on juba natuke konkreetsem ja hinnapakkujal enda mõtetes lihtsam esialgne hinnanumber peas valmis seedida. Äkki keegi isegi teeb pakkumise.
Ma sõnastan siis täpsemalt, mis on minu silmis "piisav"

Paigaldades 21mm paksuse ja 120mm kõrguse põranda- või piirdeliistu, peab 75% liistust olema tihedalt vastu krohvitud seina ja maksimaalne vahe kuni 3mm.
ping
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 108 korda
On tänatud: 271 korda

Lugemata postitus Postitas ping »

voolik kirjutas: 03 Juun 2025, 09:44 ...
Ma sõnastan siis täpsemalt, mis on minu silmis "piisav"

Paigaldades 21mm paksuse ja 120mm kõrguse põranda- või piirdeliistu, peab 75% liistust olema tihedalt vastu krohvitud seina ja maksimaalne vahe kuni 3mm.
Ära unusta püstloodsuse ja nurkade täisnurksuse hälbepiire lisamast, sest kõveralt laotud seinad võivad perfektse tulemuse saavutamise ootamatult kalliks muuta, kui mitmesse kohta on vaja näiteks poole seina ulatuses 8cm krohvikiht tekitada.
"Silmale ilus" saab olla ka nii, et kõikjal ei ole 90 kraadiseid nurki.
:hello:
Kõik ohutustehnika reeglid on kirjutatud kellegi verega!!!
voolik
Uus kasutaja
Uus kasutaja

ping kirjutas: 03 Juun 2025, 12:45 Ära unusta püstloodsuse ja nurkade täisnurksuse hälbepiire lisamast, sest kõveralt laotud seinad võivad perfektse tulemuse saavutamise ootamatult kalliks muuta, kui mitmesse kohta on vaja näiteks poole seina ulatuses 8cm krohvikiht tekitada.
"Silmale ilus" saab olla ka nii, et kõikjal ei ole 90 kraadiseid nurki.
:hello:
Täisnurgad ja püstloodis seinad ei ole mulle olulised. Kohtpaikne mööbel tuleb eritellimusel ja olen arvestanud katteliistude/peitliistude paigaldamisega. "Silmale ilus" on mulle piisav. :good:

Ehk on mõni meister siin, kes oskab sellisele tööle hinnasildi külge panna :) Või kui ise ei oska siis olen tänulik ka soovituste eest, et kelle poole sellise tööga pöörduda. :thumbsup:
Urmas
autodidakt

voolik kirjutas: 03 Juun 2025, 14:06 Ehk on mõni meister siin, kes oskab sellisele tööle hinnasildi külge panna :) Või kui ise ei oska siis olen tänulik ka soovituste eest, et kelle poole sellise tööga pöörduda. :thumbsup:
Aitab juba tänamisest, piinlik hakkab. Süütunne tekib, et peaks nagu pakkumise tegema. :blush: Meistri otsimisel võid üritada kasutada Hange.ee abi, kuid sealses keskkonnas pead olema mingil määral tark, et sul igatsugu suguorganeid kõrvuni või lausa üle kõrvade ei tõmmata. ;) Saad pakkujatele esitada küsimusi, analüüsida nende vastuseid, saad osta pakkujate kontaktandmeid ja suhelda otse, sorida vanades hangetes lubikrohvitööde pakkumistes ja vaadata indikatiivseid töö hindasid(pakkumised) ja kui on mõnes tööpakkumises välja kuulutatud hanke võitja, siis temale antud hinnaguid jnejne. Andmete ostmise(jah, see maksab, aga aitab õige valiku tegemisel) suur pluss on see, et saad teha ka pakkujafirma kohta päringuid krediidiinfosse ja MTA andmebaasi, kiigata, mida on firma omanikud postitanud oma sotsmeedia kontodele, kas seal on joomapildid või on ka midagi asjalikku jnejne. Kui oskad otsida.
Walter2
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 5 korda
On tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Walter2 »

Urmas kirjutas: 03 Juun 2025, 17:47 Andmete ostmise (jah, see maksab, aga aitab õige valiku tegemisel)..
OT aga hange.ee pakkujate väljaselgitamiseks ei pea alati andmeid ostma - ma olen ikka rohkem kui korra seda keskkonda kasutanud ja siiani on õnnestunud pakkuja / firma andmed teisiti tuvastada. See ei mõju küll eesti majanduse tarbimisnäitajatele positiivselt aga mis teha. :)
Vko
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Vko »

Seal maksad hanke eest ka. Otseselt maksab hanke võitnud pakkuja, aga loomulikult arvestab ta selle vahendustasu hinna sisse. :hello:
Urmas
autodidakt

Vko kirjutas: 04 Juun 2025, 10:33 Seal maksad hanke eest ka. Otseselt maksab hanke võitnud pakkuja, aga loomulikult arvestab ta selle vahendustasu hinna sisse. :hello:
Ega eksklusiivviimistlus ei saagi odav olla. ;)
Vasta