Krohvimine 200+60m² ja lamellparketi paigaldus 66m²
Krohvimine 200+60m² ja lamellparketi paigaldus 66m²
Lugemata postitus Postitas voolik »
Krohvimine lubikrohviga - seinad 200m² ja peegellaed 75m².
Lamellparketi paigaldamine kalasaba mustrisse 66m² ja eerungnurkadega seinaäärsed friislauad.
Tegemist on korteriga Stalini aegses majas ja asukohaks Põhja-Tallinn
-
- autodidakt
- On tänanud: 381 korda
- On tänatud: 427 korda
Re: Krohvimine 200+60m² ja lamellparketi paigaldus 66m²
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Selle info järgi päris suure summaga.voolik kirjutas: 28 Mai 2025, 16:27 Millise summaga peab arvestama kui soovin:
Lamellparketi paigaldamine kalasaba mustrisse 66m² ja eerungnurkadega seinaäärsed friislauad.
Tegemist on korteriga Stalini aegses majas ja asukohaks Põhja-Tallinn

Urmas, 'päris suur' on ilus sõnapaar, aga ilma numbrite ja skaalata jääb sellest üldjuhul väheks...Urmas kirjutas: 28 Mai 2025, 22:56Selle info järgi päris suure summaga.voolik kirjutas: 28 Mai 2025, 16:27 Millise summaga peab arvestama kui soovin:
Tegemist on korteriga Stalini aegses majas ja asukohaks Põhja-Tallinn![]()

-
- autodidakt
Ja jääbki päris suureks ja väiksemaks ka kohe kindlasti ei lähe kui ei ole teada milline on lubikrohvimist vajavate seinte aluspind, nende loodsus, kui kõrged on seinad, avade hulk, palede paksused, peegellae kumera serva jm numbreid, kelle poolt toimub materjelide tarnimine objektile, mitmendal korrusel on objekt jnejne kõik nüansid, mis määravad hinna. Lihtne ju!voolik kirjutas: 29 Mai 2025, 09:04 Urmas, 'päris suur' on ilus sõnapaar, aga ilma numbrite ja skaalata jääb sellest üldjuhul väheks...![]()

Seinad on enam-vähem loodis - eesmärk ei ole saada ideaalselt loodis seinad vaid pigem piisavalt sirged, et ukse- ja põrandaliistude paigaldamine oleks lihtne.
Aluspinnad on tubade kaupa erinevad - elutoas on veneetsiakrohv 46m2, koridoris, esikus ja köögis on luuakrohv 62m2, magamistubades on hetkel seinas tapeet 92m2
Seinad on 2.8 kuni 3 meetri kõrgused
Kokku 5 aknaava ja 4 ukseava
Aknapaled - 12.5m2 ja 24jm
Uksepaled - 7m2 ja 30jm
Peegellagi kokku 80jm
Korter asub maja 3. korrusel ja materjali võin ise kohale toimetada.
-
- autodidakt
Võtame kõigepealt ette tsiteeritu.voolik kirjutas: 02 Juun 2025, 10:14 Seinad on enam-vähem loodis - eesmärk ei ole saada ideaalselt loodis seinad vaid pigem piisavalt sirged, et ukse- ja põrandaliistude paigaldamine oleks lihtne.

Tubli, sest ülejäänu on juba natuke konkreetsem ja hinnapakkujal enda mõtetes lihtsam esialgne hinnanumber peas valmis seedida. Äkki keegi isegi teeb pakkumise.

Ma sõnastan siis täpsemalt, mis on minu silmis "piisav"Urmas kirjutas: 02 Juun 2025, 13:47 Võtame kõigepealt ette tsiteeritu.See, et sinu eesmärk ei ole saada ideaalselt loodis , vaid piisavalt sirged, vähemalt mind ei rahuldaks, sest hiljem ei rahulda tulemus sind kui on paigaldaldatud põranda ja uste piirdeliistud ja osutatakse sõrmega liistude juures olevatele 2-3mm pragudele, mis on paigaldatud sinu jaoks piisavalt sirgetele seintele. Ma tean millest ma räägin, sest esialgsel kokkuleppel on olnud samad nõudmised, aga tööde vastuvõtul hakatakse osutama.
![]()
Tubli, sest ülejäänu on juba natuke konkreetsem ja hinnapakkujal enda mõtetes lihtsam esialgne hinnanumber peas valmis seedida. Äkki keegi isegi teeb pakkumise.
Paigaldades 21mm paksuse ja 120mm kõrguse põranda- või piirdeliistu, peab 75% liistust olema tihedalt vastu krohvitud seina ja maksimaalne vahe kuni 3mm.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 108 korda
- On tänatud: 271 korda
Lugemata postitus Postitas ping »
Ära unusta püstloodsuse ja nurkade täisnurksuse hälbepiire lisamast, sest kõveralt laotud seinad võivad perfektse tulemuse saavutamise ootamatult kalliks muuta, kui mitmesse kohta on vaja näiteks poole seina ulatuses 8cm krohvikiht tekitada.voolik kirjutas: 03 Juun 2025, 09:44 ...
Ma sõnastan siis täpsemalt, mis on minu silmis "piisav"
Paigaldades 21mm paksuse ja 120mm kõrguse põranda- või piirdeliistu, peab 75% liistust olema tihedalt vastu krohvitud seina ja maksimaalne vahe kuni 3mm.
"Silmale ilus" saab olla ka nii, et kõikjal ei ole 90 kraadiseid nurki.

Täisnurgad ja püstloodis seinad ei ole mulle olulised. Kohtpaikne mööbel tuleb eritellimusel ja olen arvestanud katteliistude/peitliistude paigaldamisega. "Silmale ilus" on mulle piisav.ping kirjutas: 03 Juun 2025, 12:45 Ära unusta püstloodsuse ja nurkade täisnurksuse hälbepiire lisamast, sest kõveralt laotud seinad võivad perfektse tulemuse saavutamise ootamatult kalliks muuta, kui mitmesse kohta on vaja näiteks poole seina ulatuses 8cm krohvikiht tekitada.
"Silmale ilus" saab olla ka nii, et kõikjal ei ole 90 kraadiseid nurki.
![]()

Ehk on mõni meister siin, kes oskab sellisele tööle hinnasildi külge panna

-
- autodidakt
Aitab juba tänamisest, piinlik hakkab. Süütunne tekib, et peaks nagu pakkumise tegema.voolik kirjutas: 03 Juun 2025, 14:06 Ehk on mõni meister siin, kes oskab sellisele tööle hinnasildi külge pannaVõi kui ise ei oska siis olen tänulik ka soovituste eest, et kelle poole sellise tööga pöörduda.
![]()

-
- Ehitusspets
- On tänanud: 5 korda
- On tänatud: 27 korda
Lugemata postitus Postitas Walter2 »
OT aga hange.ee pakkujate väljaselgitamiseks ei pea alati andmeid ostma - ma olen ikka rohkem kui korra seda keskkonda kasutanud ja siiani on õnnestunud pakkuja / firma andmed teisiti tuvastada. See ei mõju küll eesti majanduse tarbimisnäitajatele positiivselt aga mis teha.Urmas kirjutas: 03 Juun 2025, 17:47 Andmete ostmise (jah, see maksab, aga aitab õige valiku tegemisel)..

-
- Ehitusspets
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 10 korda
Lugemata postitus Postitas Vko »

-
- autodidakt
Ega eksklusiivviimistlus ei saagi odav olla.Vko kirjutas: 04 Juun 2025, 10:33 Seal maksad hanke eest ka. Otseselt maksab hanke võitnud pakkuja, aga loomulikult arvestab ta selle vahendustasu hinna sisse.![]()

- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu
- ↳ Katused, laed