Väiksemat sorti mõistatus elektrikule Tartus.

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
kazz
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänanud: 5 korda

Väiksemat sorti mõistatus elektrikule Tartus.

Lugemata postitus Postitas kazz »

Kui on elektriga sinapeal olevat inimest, kes viitsib tegeleda järgnevaga - palun kirjuta julgelt.

- 60ndatel ehitatud (mõned kutsuvad hrušovkaks) tüüpi majas sai eemaldatud sinna kunagi omaalgatuslikult rajatud sein (tehti köögi suurendamiseks suure toa arvelt). Selle käigus oli viidud ka suuretoa lambi lüliti teise kohta. see iseehitatud lülitii töötab siiani aga paraku pole ta enam peale kõnealuse seina eemaldamist eriti adekvaatses kohas. kaevasin seinast ka kunagise ehitusaegse lüliti koha välja, seal on juhtmed täitsa olemas samuti aga elektrimolekule netu.

Kui keegi hästi tark ja seiklushimuline inimene viitsiks nüüd pühendada mõningat oma väärtuslikust ajast, et välja kaevata koht, kus kunagine lüliti kaabel on lahti ühendatud, et ma saaksin taastada algupärase olukorra, siis ma arvan, et me võiksime saada täitsa kaubale. Kellel kogemust ja juhtmete otsimiseks tehnika olemas saab vast tunni-paariga selle mõistatuse lahendatud?

Ning jah - ma tean, et see kupatus on seal üle 60a vana ja tegelikult peaks hoopis kõik välja vahetama jne jne, seda pole vaja meelde tuletada :)

kui peaks olema kedagi, kes viitsib tegeleda - kirjuta palun postkasti.
Vasta