Ostsin omale maja, aga selles pole ventilatsiooni. Kuna praegu tegelen saunaga, siis uuriks, kuidas oleks seal kõige mõistlikum asja teha. Tegin oma saunast väikese eskiisi (http://www.hot.ee/txm//Saun.JPG), siis on parem seletada. Punasega on siis minu enda nägemus, kuidas vent võiks olla (võimalik, et see võib täiesti vale olla
 ). Vendi torud läheksid vahelae see ja siis ühe jämeda toruga otsa seinast välja. Kas ma peaksin panema ka kuhugi vendi vahele või tekib sellise ehitusega piisav tõmme? Kui jämedaid torusid ma kasutama peaksin? Ootan asjatundjate kommentaare...
 ). Vendi torud läheksid vahelae see ja siis ühe jämeda toruga otsa seinast välja. Kas ma peaksin panema ka kuhugi vendi vahele või tekib sellise ehitusega piisav tõmme? Kui jämedaid torusid ma kasutama peaksin? Ootan asjatundjate kommentaare... Tänades,
Taimo

Reaalsus on see, et kõikidest aukudest tuleb külma sisse, sest ahju tõmme ületab kõik vendiavad. Peab vist ka sundima hakkama, aga samas võib see alarõhk hakata ahju prigudest kunagi vingu leiliruumi kiskuma. Ja praegu on väga värske olemine laval.
 Reaalsus on see, et kõikidest aukudest tuleb külma sisse, sest ahju tõmme ületab kõik vendiavad. Peab vist ka sundima hakkama, aga samas võib see alarõhk hakata ahju prigudest kunagi vingu leiliruumi kiskuma. Ja praegu on väga värske olemine laval.