palju maksab element maja hinnad?

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
wasp
külaline

palju maksab element maja hinnad?

Lugemata postitus Postitas wasp »

Palju maksab element majade hinnad tänapäeval? ilma püstituseta...enamustele kelllele saadan päringu ei viitsi keegi vastata :grin:
raivo1
külaline

Re: palju maksab element maja hinnad?

Lugemata postitus Postitas raivo1 »

wasp kirjutas:Palju maksab element majade hinnad tänapäeval? ilma püstituseta...enamustele kelllele saadan päringu ei viitsi keegi vastata :grin:
Mõni aasta tagasi Tallinnas Uuesalus püstitati terve küla Oma Talo maju ja siis oli nende oma hind kusagil 400-600tuh.
Eestikinnisvara
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »

Oleneb ju majast. Maja suurusest oleneb ka hind.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 381 korda
On tänatud: 428 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

wasp kirjutas:Palju maksab element majade hinnad tänapäeval? ilma püstituseta...enamustele kelllele saadan päringu ei viitsi keegi vastata :grin:
Saada päringud VEEL ellujäänud- tegutsevatele firmadele.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Priit Pluuto
külaline

Lugemata postitus Postitas Priit Pluuto »

Olen ka viimasel ajal uurinud firmasid, et kust endale maja osta. Peab tõdema, et paljud ettevõtted on turult läinud või siis olukorras kus ei julgeks neilt maja tellida. Praegu tundub parim variant Omatalo maja sest neil ikkagi suur kogemus ette näidata ja hinnad on ka juba väga heaks läinud.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Priit Pluuto kirjutas:Olen ka viimasel ajal uurinud firmasid, et kust endale maja osta. Peab tõdema, et paljud ettevõtted on turult läinud või siis olukorras kus ei julgeks neilt maja tellida. Praegu tundub parim variant Omatalo maja sest neil ikkagi suur kogemus ette näidata ja hinnad on ka juba väga heaks läinud.
ja majad on sama pasad nagu alati olnud
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Manowar »

Külaline kirjutas: ja majad on sama pasad nagu alati olnud
Väga õige tähelepanek!
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
arvutihdd
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas arvutihdd »

Kui sa samasuguse päringu saatsid ,siis ma absoluutselt ei imesta, et Te vastust ei saanud.
Mis puudutab kvaliteeti, siis minu arust on kõik puitkarkassil majad samasugused käkerdised. Muidugi oleneb väga suurelt teiste tööde teostajates !
Enamjaolt pole neil oma brigaadegi(kogemustega), kes lõpuni asja ehitaks ja seega väga tähtsaid väikeseid asju inimesed ei tea ja nõnda jama kokku keerataksegi. Ise võtaks olude sunnil metallkarkassil maja. Näiteks üks tootja loodesystem.ee(isegi hinnakiri kodulehel, rääkides saab kindlasti alla ka, ei tea vana see on), olen nende majadega paar aastat kokku puutunud ja tõesti mingit jama seal pole. Pealegi on puitkarkassmaja võrreldes sellega üks suur külmasild. Muidugi peavad seal ka kogemustega mehed peal olema , iga ehitaja lihtsalt ei tea maja valukohti. Viimastel aastatel pole nendega pistmist olnud, seega kui elus nad on-seda ei tea.
Aga kui võimalus on, siis õige maja käib ikka kivist, soovitavalt monoliitbetoonist hea kasukaga :)
Kui huvitab mis neil omatalo majadel viga on, siis eelkätt räägi maalritega ja mõne inseneriga võiks ka juttu puhuda. Sisuliselt peab maaler olema see kes kuudi püsima peaks saama.
Võba
külaline

Lugemata postitus Postitas Võba »

Tegin ühte, vist Omatalo kui õieti mäletan, puitkarkassil maja. Kõik sisetööd olid juba praktiliselt valmis kui tuli see jaanuaritorm mõned aastad tagasi. Peale tormi tööle minnes oli omanik hommikul õnnetu näoga mul vastas ja viis teisele korrusele. Vahva vaatepilt, kuigi mitte omaniku jaoks. Lagi läks viiluni välja ja umbes murdekohast(1,6m kõrguselt) oli enamus kipslagede vuugikohad pragusid täis ja ülevalpool nurkades katki tõmmanud. See katuse kõikumise amplituut pidi ikka väga suur olema, et sellist laastamist teha. Olen teinud ka metallkarkassiga kajadele siseviimistlust, kuid seal sama jama ja seda just teise korruse puhul. Majad kõiguvad natukenegi tugevama tuule korral, tormist ma ei räägigi, aga see võib olla vabalt ka paigaldajte oskamatus. Ei ole selle kohapealt kompetentne.
Urmasr
Eestikinnisvara
Ehitusveteran
Ehitusveteran
Kontakt:

Enamus Omatalo probleeme tuleb vist Tallinna lähedalt ühest uuselamurajoonist, kus ehitajad olid pehmelt öeldes ogarad ja oskamatud.
Siin, lõuna pool, pole Omatalo majadega mingit probleemi, kuna maja on ehitatud nii nagu peab. Mis puutub külmasildadesse, siis Omatalo majal need probleemiks ei ole. Tegu on inseneride poolt väga hästi lahendatud süsteemidega.
Halb kogemus puudub, ühesõnaga. Samuti pole halba kogemust ühe kindla tootja termoprofiilmajaga. Nimeks tootjal Q-haus, vms. Endale on puit sümpaatsem.
veiko
külaline

Lugemata postitus Postitas veiko »

Eestikinnisvara kirjutas:Enamus Omatalo probleeme tuleb vist Tallinna lähedalt ühest uuselamurajoonist, kus ehitajad olid pehmelt öeldes ogarad ja oskamatud.
Siin, lõuna pool, pole Omatalo majadega mingit probleemi, kuna maja on ehitatud nii nagu peab. Mis puutub külmasildadesse, siis Omatalo majal need probleemiks ei ole. Tegu on inseneride poolt väga hästi lahendatud süsteemidega.
Halb kogemus puudub, ühesõnaga. Samuti pole halba kogemust ühe kindla tootja termoprofiilmajaga. Nimeks tootjal Q-haus, vms. Endale on puit sümpaatsem.
Tallinna lähedal Uuesalus pandi terve küla üles Omatalo majasi,tegin ise seal sisetöid,ei ütleks,et halvad majad olid.Vaadake www.uuesalu.ee ,seal pildid olemas.
Eestikinnisvara
Ehitusveteran
Ehitusveteran
Kontakt:

Lihtsalt mainisin fakti, et paljudel majatootjatel "pandi majad pekki" just Tallinna küljeall asuvas elurajoonis. Kasutatid ebapädevat tööjõudu ja eirati kvaliteeti- ütleme siis nii.
Kõigile pimesi kivimaja ülistajatele ütleksin vaikselt, et ka kivimajadel on probleemid kiirelt tekkima, kui oskamatult ehitada. Siis ei süüdista keegi kivitootjat.
KAIRI
külaline

Lugemata postitus Postitas KAIRI »

MINA MÜÜN PRAEGU MAJA KUI HUVI VÕTA ÜHENDUST kkuldma@gmail.com
Kasutaja avatar
teen_ise
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas teen_ise »

Pane googlesse ja leiad, ma leidsin n. selle elementmajad (tuttav tellis sealt) ja on ka teisi abiks ikka Google.ee ...
Olen alagaja remondimees, püüan ehitada arukalt, kui aega ja raha on, siis TEEN ISE!
Vasta