kui palju on yldiselt tapeetimisel ruudu hind?
kui palju on yldiselt tapeetimisel ruudu hind?
Lugemata postitus Postitas ants31 »
-
- külaline
Re: kui palju on yldiselt tapeetimisel ruudu hind?
Lugemata postitus Postitas kyllo »
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 11 korda
Lugemata postitus Postitas Manowar »
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
Lugemata postitus Postitas ants31 »
-
- Ehitusguru
Julgen pakkuda, tapeet, mida pole vaja mustrisse ajada, tuleks hind 60.-/m2 ja mustrisse teeks 70.-/m2.
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Kas sa tead kui lihtne/raske on fliistapeeti ära rikkuda ühe liimijäjega tapeedi vuugil?
To: Manowar
Kas sa oled nõus tegema fliistapeedi paigaldust 70.-/m2, mille m2 maksab 500.- , eriti kui tuleb liimi panna tapeedile? Mina ei riskiks. Vastutus on liiga suur. Olen siin kusagil-midagi kirjutanud sellest.
Urmasr
Lugemata postitus Postitas toomas »
Kas sa oled nõus tegema fliistapeedi paigaldust 70.-/m2, mille m2 maksab 500.- , eriti kui tuleb liimi panna tapeedile? Mina ei riskiks. Vastutus on liiga suur. Olen siin kusagil-midagi kirjutanud sellest.
Urmasr
Olen küll paigalduse asjus täielik isetegija, omal kodus pannud, kuid pole veel näinud tepeeti mille rull maksaks 5000.- krooni? Seda tahaks näha küll. Kas või huvi pärast. Ärge nüüd valusasti andke.
Toomas
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas wallboard »
On küll väga lihtne liimiga mätserdada,igaüks seda ei suuda.Külaline kirjutas:To: Ants 31
Kas sa tead kui lihtne/raske on fliistapeeti ära rikkuda ühe liimijäjega tapeedi vuugil?
To: Manowar
Urmasr
Fliistapeedile ei panda liimi tapeedile vaid seinale.
Kui tööd Tallinnas pakutakse siis võib ette võtta,90 krooni m2 (sõltumata kas mustrisse või mitte)juhul kui standardkõrgus kuni 2,7 m,trepihallides ja mõisates kus kõrgused suuremad olen paigaldanud 125 krooni m2
Huvi korral kontakt: nuova@uninet.ee
-
- Ehitusguru
Fliistapeeti väga hea paigaldada, loomulikult, kui rull maksab 1000.- ja enam, siis ei pane sellise hinnaga, enamus tapeedid on suuremal ja vähemal määral puhastatavad.
Olen ju isegi siin foorumis vaielnud korraliku tapeetimise keerukuse üle ja nüüd tegin ise ka natuke naiivse "hinnapakkumise"

viimistlusduo@gmail.com
53425657
Lugemata postitus Postitas arvutihdd »
-
- autodidakt
- On tänanud: 381 korda
- On tänatud: 428 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Kas sa tõesti suudad robotliku täpsusega doseerida liimi kogust seinale ilma et ühtegi piiska liimi kahe paani äärte vahelt välja ei tule? Millegipärast ei usu seda, aga tapeedi paigalduse hind on vägagi normaalne.
To: toomas » 28 Mär 2010, 19:02
Kirjuta mulle PS-le, ma lepin kliendiga kokku ja ma luban, et näitan sulle seda. Tapeedi rull (0,53x10, +/-0,5m), hind 2500.-, kusjuures sellest rullist tuli kolm paani (kordustega) ning kõige selle ilusa tapeedi puhul oli see veel tehase praak- ühed kordused läksid kokku ja teised ei läinud.
Üks klient, kellele samuti paigaldasin tapeeti, kuid keda arvatavasti ei huvita külalised, mainis kuidagi mokaotsast, et eks ta sinnakanti mine kui olin samuti jutu sees olin huvi tundnud tapeedi hinna kohta ja maininud enda paigaldatud kõige kallima(eelpool mainitud) tapeedi hinna, mida olin paigaldanud, kusjuures seda oli paras jama paigaldada- minu jaoks esmakordne tapeedi laius oli 0.7 või 0,72 cm + hakkas venima kui paar minutit leotamisega hiljaks jäid. Tema unistuste tapeet maksis ca 6000.-/m2, aga tal oli hakanud rahast kahju.
Mõnede jaoks võib see tapeedi hinna küsimine tunduda imelikuna, aga kui klient uhkeldab, et tapeet maksis tal ca 700.-/rull ja tahab, et ma paigaldaks seda 30.-/m2. siis las otsigu keegi teine loll või tehku ise.
Ma tahaks näha Ferrari omanikku, kes läheb oma auto elektroonikat parandama suvalisse nurgatagusesse autoremondi töökotta, kus on teda ees ootamas kahe patentvõtme ja haamriga spetsialist.

Lugemata postitus Postitas toomas »
To Urmasr.
Süüdi. Ajasin suure ähmiga rulli pikkuse ja m2 sassi. 2500 rulli olen isegi käes hoidnud.
Toomas.
Lugemata postitus Postitas Kurikas »
- vaaderman
- Ehitusveteran
- On tänanud: 51 korda
- On tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas vaaderman »
15 kr/m2 maksis
abitööd tegi ise
-
- autodidakt
- On tänanud: 381 korda
- On tänatud: 428 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Ja kui tulemus veel kvaliteetne ka on, siis su tuttav sai ju praktiliselt muidu.vaaderman kirjutas:uurisin tuttavalt siis seda tapeetimishinda
15 kr/m2 maksis
abitööd tegi ise

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas janek22 »

- vaaderman
- Ehitusveteran
- On tänanud: 51 korda
- On tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas vaaderman »
umbkaudne hind tuli 15 kr/m2 kohta
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit