Ilma välisosata õhksoojuspumbad

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
Taavik
külaline

Ilma välisosata õhksoojuspumbad

Lugemata postitus Postitas Taavik »

Tere
Välisseinale pole lubatud soojuspumba välisosa paigaldada. Peaks olemas olema ka seadmeid kus kogu kupatus asub siseosas - kuid eesti edasimüüjate veebides pole kohanud. Keegi teab soovitada, mark, mudel, link? Müratase?

Taavi
Kasutaja avatar
vaaderman
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 51 korda
On tänatud: 7 korda
Kontakt:

Re: Ilma välisosata õhksoojuspumbad

Lugemata postitus Postitas vaaderman »

ehk täpsustad kes ei luba välisseinale paigaldada
isegi TLN vanalinnas võib paigaldada kui varjata ära
Pedaal
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas Pedaal »

noh eks ikka leiab küll vaata nt. Citykliima lehelt seal neid mitu
ja seinale välisosa paigaldust võib keelata maja omanik ja nuta või naera aga see on tema õigus -
Nõnda hea on olla uues majas Läbi ukse puhub tuul Nii hea on olla uues majas Läbi seina kumab kuu
Veidi veel, ja saangi oma kodu Ainult kolmkümmend aastat veel Veidi veel ja ongi minu kodu Kui ma elus olen veel .....
kuuvalgus
külaline

Lugemata postitus Postitas kuuvalgus »

Välisosa on võimalik paigaldada ka siseruumidesse nt. keldrisse, kuid siis tuleb tuua vent. toru (min. sama ristlõikepindalaga) sisse ja viia ka välja. Torud kindlasti isoleerida ja tuleb hoolitseda ka sulatusvee ärajuhtiumise eest.
xxNIMETUxx
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas xxNIMETUxx »

kasuta akna mudelit äkki? liigub neid osta.ee keskonnas hea hinnaga. mul endal pakkuda ka 2 tk vene omasi aastast ca95 aga tutikad ja pakendis.
vee- ja küttesüsteemid, ventilatsioon, soojuspumbad, elekter, kodumasinad/seadmed: müük, projekteerimine, hooldus, remont 58367067 spegrupp@gmail.com
Kasutaja avatar
nosy
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas nosy »

xxNIMETUxx kirjutas:kasuta akna mudelit äkki? liigub neid osta.ee keskonnas hea hinnaga. mul endal pakkuda ka 2 tk vene omasi aastast ca95 aga tutikad ja pakendis.
Tule taevas appi!!! Nüüd hakkame siis kõiki kütterezhiimi omavaid kobakaid õhksoojuspumpadeks sõimama. Vaesed kliendid :cry:
Vasta