vannitoast köök ja vastupidi?

saunad, santehnika, boilerid jne
rp
külaline

vannitoast köök ja vastupidi?

Lugemata postitus Postitas rp »

olen ostmas endale 2toalist korterit ja niikaua kui paberimajandus käin püüan slegeks teha endale, mida täpsemalt ma saan ostetaval pinnal teha.

kõige suurem soov oleks avatud köögiga elutuba, kuid köök on hoopis teises korteri otsas. elutoa kõrval on wc/vannituba. iseenesest mulle täitsa meeldiks kui ma saaks teha praegusest köögist wc/vannitoa ja vastupidi. kas selline asi on üldse reaalne? kanalisatsiooniäravool jms?
gdyr
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

Re: vannitoast köök ja vastupidi?

Lugemata postitus Postitas gdyr »

Tegeleme juba 15 aasta Santehniliste töötega, ja oleme nõus teid aitama hind kokku leppel tel 56618283 (Segistite,wc pottide paigaldus,vee ,kanalisatsiooni, kütte torustike vahetus avarii tööd.radiaatorite vahetus,põranda kütte paigaldus.Korteri sisesed ja välised avarii tööd,kiire ja kvaliteetne töö.hind kokku leppel. Tallinnas ja väljaspool Tallinnat ,Kanalisatsiooniummistuste likvideerimine 24h) tel 56618283 Сантехнические и аварийные работы.Установка и замены; туалетных горшков,смесителей, вода, канализация,водомеры,бойлеры,душевые кабины,и т.д трубы отопления ,установка радиаторов, полы отопление.Ликвидация засорение канализацие туалетов, ванных,раковин,душевой,трапов,и все остальные .Внутренние и внешние аварийные работы, быстрое и качественное работы.цена догаварёная. Обслуживание Таллинне и за его пределами Таллинна. тел 56618283Pilt
Kanalisatsiooniummistuste likvideerimine. 56750105
rp
külaline

Lugemata postitus Postitas rp »

see nüüd ei olnd just pädev vastus. hea teada, et olemas keegi kes teeb aga hetkel oli mu küsimus siiski teoreetiline, et kas selline asi on üldse reaalne eriti kui vannituba ja köök ei asetse kõrvuti – nende vahel on üks tuba.
usr1
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas usr1 »

Kui kanali pärast muretsed, siis on selline asi reaalne.

edu
Kõik torudest ja kaevetööd
55 118 46
http://www.Torumehed.ee
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 99 korda
On tänatud: 142 korda

Lugemata postitus Postitas Küülaline »

Tänapäeval ehitatakse isegi kosmoserakette ja aatomiallveelaevu, mis see üks veetoru siis kahe toa vahel ära ei ole.
xjan
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas xjan »

wc-le sobiliku jämedama äravoolu olemasolu vajalikus kohas (endises köögis) on küsitav + selle teostusvõimalus
usr1
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas usr1 »

to : xjan

Paigaldatakse uus toru vastava kaldega jämeda toruni.
Juhul kui pole köögi püstak lahendatud 110 toruga, kus 50/75 väljavõtted.
Kõik torudest ja kaevetööd
55 118 46
http://www.Torumehed.ee
Vasta