Värvimine Rootsis
-
- külaline
Värvimine Rootsis
Lugemata postitus Postitas ccc »
Kas keegi oskaks öelda, milline oleks normaalne hind küsida Rootsis 2 korr. kivimaja ülevärvimise eest , plekkkatuse puhastamise ja ülevärvimise eest. Ainult tööraha (kõik vajaminev tellija poolt olemas). Millise hinna ruudu eest küsib firma ja millise hinna saab töömees.
Tänades!
- vaaderman
- Ehitusveteran
- On tänanud: 51 korda
- On tänatud: 7 korda
- Kontakt:
-
- autodidakt
- On tänanud: 381 korda
- On tänatud: 428 korda
Re: Värvimine Rootsis
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Ära nüüd solvu selle postituse peale, aga see on tegelikkus!

-
- külaline
Tore, et sedagi vaevusid siia kirjutama. Palju sa sellest kasu said. Loll tüüpiline eestlane, iga liigutuse pealt peab kasu saama.vaaderman kirjutas:ma võin ju öelda aga mis on minu kasu
-
- külaline
Jah, olen üksik hunt. Kolisin perega alles Rootsi ja elamegi hetkel "mullis". Ise teen, tööd, ise maksan endale palka, ise teen mida tahan. Töökogemust eestis 8 aastat. Eesti ehitushindadest ei taha rääkida, ajab südame pahaks. Siin tööpõld suur ja lai, türklased kisuvad hindasid alla. Teen ehitus-, remonttöid ühele suurele tootmis ettevõttele, elamine (3 toal korter) tööandja poolt. Tööd praegu ette olemas aastaks. Teen praegu maja värvimist tunnihinnaga 350.-sek h., kuna ei tea 2m hindadest midagi, tahtsingi siit foorumist uurida. Nagu eelnevalt selgus, on AVALIKUST FOORUMIST midagi uurida tabu. Pakkuge mulle siis salajast foorumit. Järjekordselt veendusin kui kandiline, primitiivne ja eelarvamuste küüsis on eesti inimene.urmasr kirjutas:Kas sa, "ccc", oled tõesti selline "üksik hunt" ja elad kusagil mullis, et pead küsima enda palka avalikust foorumist. Isegi Rootsis nagu igal pool mujal, on töömeeste hinnad vastavalt kvalifikatsioonile, töökogemustele, soovitajatele, a/ü-le jne. paika pandud. Kahjuks ei saa sa alustada "normaalsest hinnast" võõras keskkonnas, vaid pead alustama minimaalsest ja ennast tõestama kõigepealt enne normaalse hinna küsimist.Millegipärast arvan, et sa ei tea isegi sealseid miinimumhindasid. Sa võin ju siin, Eestis, olla hea tegija, kellele ei maksta väärilist palka, aga rootslaste jaoks oled sa üks suur ümmargune "O" ehk tundmatu tegija. Venelastel on üks hea ütlemine selle kohta: "Võõrasse kloostrisse oma usuga ei minda!" ehk sa ei saa minna Rootsi tööle siit foorumist saadud palgavihjetega või mine tea, äkki hoopis rootslastel või siinsetel vahendajatel veab sinusuguse ullikese näol, kes ei tea palganumbritest mitte essugi.
Ära nüüd solvu selle postituse peale, aga see on tegelikkus!
- vaaderman
- Ehitusveteran
- On tänanud: 51 korda
- On tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas vaaderman »
loll või mitte aga näed oma teadmiste eest ei unusta raha küsimastccc kirjutas:Tore, et sedagi vaevusid siia kirjutama. Palju sa sellest kasu said. Loll tüüpiline eestlane, iga liigutuse pealt peab kasu saama.vaaderman kirjutas:ma võin ju öelda aga mis on minu kasu
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Urmasr
-
- külaline
Urmasr
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas svensson »

Seetõttu ära looda, et eestlane sulle siit tuge annab.
Võin kihla vedada, et siin foorumis paljud teavad neid hindu, kuid aitama sind ei hakka. Aga sa ära kaota lootust. Kui oled juba Rootsis sisse elanud, siis needsamad mitteütlejad otsivad sind üles, et ennast Rootsi tööle pakkuda.

Aga topelthindu küsivad mõned Eestis juba sellepärast, et neil ka naesele vaja palka maksta.

-
- autodidakt

-
- külaline

ccc-le aga soovin jõudu ja ole ettevaatlik, varsti võib sul eestlastest tuttavate tuttavad tulla ukse taha nuruma, et sa ka neid tööle sokutaksid.

-
- külaline

-
- külaline

-
- külaline

-
- autodidakt
Soovita, soovita, küll ma selle sinu soovitud % pakkumisele otsa keevitan ja palgast ei võta sa mul maha midagi!svensson kirjutas:Kui töömehed oskavad nii nutikalt vaheltkasu lõigata, siis võiksid ka kliendid samaga vastata. Näiteks iga töömehe edasisoovitamise eest töömehelt teatud protsent palgast maha. Kui juba kapitalism, siis olgu täiega!

-
- külaline

-
- külaline
Kuidas kellegile, mõne jaoks jah, aga ma hetkel ei nurise- tõstan aga enne euro tulekut hindu nagu leivatootjad ja Kruuda ega saa siis ärihaidest viletsam olla, ikkagi eeskujud.svensson kirjutas:Eesti ehitusturg vajub nii lohku, et varsti ei jätku sul isegi sohva peal enam keevitamist...märkad, et ainult paljad rehvormid järgi...

Urmasr
-
- külaline
Külaline kirjutas:Kuidas kellegile, mõne jaoks jah, aga ma hetkel ei nurise- tõstan aga enne euro tulekut hindu nagu leivatootjad ja Kruuda ega saa siis ärihaidest viletsam olla, ikkagi eeskujud.svensson kirjutas:Eesti ehitusturg vajub nii lohku, et varsti ei jätku sul isegi sohva peal enam keevitamist...märkad, et ainult paljad rehvormid järgi...![]()
Urmasr
Loomulikult, urmas, egas siis ehitusveteraanid ei saagi ärihaidest ju viletsamad olla!

Korja aga oma keldrisse varusid! Tellijal vaja 5 kotti segu, sina sura sinna arvele paar kotti juurde!
Mul hea urruaugust vaadata, kuidas see äri praktikas käib....
-
- külaline
oled juba perses ja kogu pilt on selgesvensson kirjutas:Külaline kirjutas:Kuidas kellegile, mõne jaoks jah, aga ma hetkel ei nurise- tõstan aga enne euro tulekut hindu nagu leivatootjad ja Kruuda ega saa siis ärihaidest viletsam olla, ikkagi eeskujud.svensson kirjutas:Eesti ehitusturg vajub nii lohku, et varsti ei jätku sul isegi sohva peal enam keevitamist...märkad, et ainult paljad rehvormid järgi...![]()
Urmasr
Loomulikult, urmas, egas siis ehitusveteraanid ei saagi ärihaidest ju viletsamad olla!![]()
Korja aga oma keldrisse varusid! Tellijal vaja 5 kotti segu, sina sura sinna arvele paar kotti juurde!
Mul hea urruaugust vaadata, kuidas see äri praktikas käib....
-
- külaline
-
- autodidakt

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas AA »
Urmas, et Sa ka ei tüdine sellele

Andres (Andresto)
-
- autodidakt
Ah, las ta(svensson) tunneb ka ennast vajalikunaAA kirjutas:Tere!
Urmas, et Sa ka ei tüdine selleleklounile vastamast!
Andres (Andresto)

PS! Svensson, see postitus on mõeldud Andrestole!

-
- külaline

- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid