otsin paarimeest soome
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
-
- külaline
otsin paarimeest soome
Lugemata postitus Postitas maaler84 »
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 3 korda
- On tänatud: 1 korda
- Kontakt:
Re: otsin paarimeest soome
Lugemata postitus Postitas saatana »
-
- külaline
-
- Korralik postitaja
- Kontakt:
tükitöö kohapealt sa ka nagu ei väitnud poolt ega lükkand tagasi.
miks siis nii kiire on?äkki sinu head tuttavad ülemused lasevad su lahti kuna ise ei oska tasoituskonega ümber käia ega liipi käes hoida.
mehed jah kel huvi see helistab ja ma võin pea anda et see mees üle 3eur per m2 ei maksa(see nüüd 1 kiht tasandus+ 1kiht pahteldust+ hiljem liibi krassid ka veel maha hõõruda)
Hyvä työmatka!
-
- külaline
Mõlemat peaks mees oskama teha nii liipi tõmmata kui kui pritsiga ümber käia kuna teenimis võimalused on suuremad ja korrus nädalaga valmis kindlasti jõuda.Sinusuguseid sossepad nühivad käsitsi seina pahtlit.Kui sul endal tööd nii palju ja tohutu proff oled siis mida siin töökuulutusi otsid???
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 11 korda
Lugemata postitus Postitas Manowar »
Sossepad nühivad siis käsitsi, aga erilised profid, nagu sina tasandad pumba ja liibiga?maaler84 kirjutas:Eks kirjuta või targuta mida tahad siin foorumites TÖÖTU:)
Mõlemat peaks mees oskama teha nii liipi tõmmata kui kui pritsiga ümber käia kuna teenimis võimalused on suuremad ja korrus nädalaga valmis kindlasti jõuda.Sinusuguseid sossepad nühivad käsitsi seina pahtlit.Kui sul endal tööd nii palju ja tohutu proff oled siis mida siin töökuulutusi otsid???
Millega sa seina sirgeks tõmbad, kui sul on pump ja liip?
Mul pumpa pole aga liip ja latt on küll, seega olen sossepp, kes sinusuguse kõrge lennuga vendadega võistelda ei suuda.
Aga räägi hindadest, mis seal makstakse selle töö eest profile?
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
-
- Korralik postitaja
- Kontakt:
mille jaoks on kallis inimene pump või prits või kes kuidas nimetad?sa ise ka tead?see on on see loll ettekujutus et sellega on jõle hea suuri mahtusid ette võtta meeletu ajavõiduga.aga ei.sellele oled uteke mõelnud mis jant kulub veel konele,see puhastamine jne suure koguse segu segamine...see on see aeg mis on urakka juures väga oluline.ja see aeg lähebki sul kone hooldusele.aga kui objektil on 12m2 ruumid kus pead selle konega edasi tagasi tuiama nagu meeleheitel totakas siis see aeg mis sul kulub teed "sosssepa" käsitsi tulemusega kiiremini ära.
kas sa üliprofesionaalne maalermeister pahteldab liibiga ka viimistluspahtit?(peenteralist,valmispahtlit)-seda nalja tahaks näha
Ja rääkides korrustest siis läks see lugu paika mida "tellija" just ise alla kirjutas-on see et tegemist on 3kordse korrusmajaga kus läheb L aluskihiks fibole,just nimelt L ja fibole ning LR hiljeb viimistluskihi aluskihiks.
ja võin pea anda et makstaksegi urakkat.see on see lause millest hankija püüab juttu eemale viia kartes et ei leiagi endale ustavat teenrit soome appi kus päeva palgaks kujuneb max.70EUR(see ka siis kui kord nädalas tuleb 1 sein mis on sirge enamvähem kus pole midagi H-profiil latiga teha) ülejäänud seinad on sellised kus ei jõua naeru kinni pidada.Egas somm loll pole enam nagu aastaid varem kui virolainen tööle asus.Miks ta peaks maksma Tunti kui ühe ruudu juures maalari venitaks aega nagu tatti ning teab täpselt et need pinnad on sellised kus aeg venibki nagu tatt.
Kullakallis maaler84,mina ei ole töötu ega sit..hädast sossesepp kes ei oska muud teha kui tööfoorumit jälgida vaid ma annan inimesetele nõu kuna olen need Helsinki objektid juba üle näinud mis nad endast kujutavad.
Kirjuta see asi ka juurde et SIN U SUURED BOSSID sõbrad on Skanska ning võite paralleele tõmmata eesti Facioga(rahad liiguvad samamoodi)
-
- Korralik postitaja
- Kontakt:
Manowar kirjutas:Sossepad nühivad siis käsitsi, aga erilised profid, nagu sina tasandad pumba ja liibiga?maaler84 kirjutas:Eks kirjuta või targuta mida tahad siin foorumites TÖÖTU:)
Millega sa seina sirgeks tõmbad, kui sul on pump ja liip?
Mul pumpa pole aga liip ja latt on küll, seega olen sossepp, kes sinusuguse kõrge lennuga vendadega võistelda ei suuda.
Aga räägi hindadest, mis seal makstakse selle töö eest profile?
Ma arvan Manovar et meie oleme need "sossesepad" kes võivad suu puhtaks pühkida sellest rikkusest ja hiilgusest mida liibi ja pumba mehed teenivad soomes.
Miskipärast ainult maaler84 istub kodus ja ei suuda leida endale seda tulevast uusrikast maalrit appi.

-
- Korralik postitaja
- Kontakt:
maaler84 kirjutas:Eks kirjuta või targuta mida tahad siin foorumites TÖÖTU:)
see on see vasikavaimustuse efekt.
Voh,nüüd antakse ala 10-12000 m2 ette,makstakse 3-4eur/m2 käten ja nüüd võtan endale ühe teise samasuguse antsu appi ja teenimegi kogu mahu peale ca 30000euri.vot see on alles number,millega olen nüüd kõva mees.
aga sellele ei mõelda et sellistel objektidel on tööpäev 8h ja viikkoloppudel työd teha ei saagi.
ja kui see tsirkus tundi ümber arvutada siis matke maha end muud midagi.
sina maalerm84,istu maha,joo 1 roheline tee ära ja söö küpsiseid ning mõtle nüüd hoolikalt järgi kui hea see kõik on.
- rokikas
- Ehituspenskar
- On tänanud: 227 korda
- On tänatud: 231 korda
Lugemata postitus Postitas rokikas »
viewtopic.php?f=35&t=25754
viewtopic.php?f=15&t=25686
Kui on konkreetseid fakte et tööpakkuja on pettur jne. siis võiks kirjutada neist mitte et "nagunii oled tõbras sest ma arvan nii".
Kui keegi pakub tööd sulle sobimatu hinnaga siis see ei ole pettus vaid turumajanduse normaalne toimimine. Ta kas saab selle hinnaga oma töö tehtud või on sunnitud hinda tõstma kui tegijat ei leidu.
Tore oleks kui tööpakkujad saaksid siin tööd pakkuda ilma et peaksid kartma et saavad pa.. ämbri pähe.
ehitusremont@gmail.com
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas Roland66 »
Teadmised kuuluvad rahvale!
Vox populi vox Dei!
-
- Korralik postitaja
- Kontakt:
suuri pindu tehakse jah pumbaga ja kas ise ka tead mille jaoks pump veel suur objektidel on nagi korrusmajad?selle jaoks et saada oma lemmik krobelised laed ehk pumbapiserdus.
ja näita mulle sellist pinda kus LR on nii filigraane et seda lihvitakse minimaalselt ning võid kohe värvima hakata ilma parandusteta.
300-400m2 päevas rahulikult?seda fakti oled nõus kinnitama?
-
- Korralik postitaja
- Kontakt:
rokikas kirjutas:Paistab et kõik jutud ehitusturu madalseisust on tühi lora. Tööd kõigil rohkem kui ärateha jõuab ja tööpakkujad uksetaga järjekorras. Või vähemalt mõni tegelane arvab kõigieest nii. Kui tööpakkumine siia ilmub siis on vaja kindlasti lambist poriloopimisega alata.
viewtopic.php?f=35&t=25754
viewtopic.php?f=15&t=25686
Kui on konkreetseid fakte et tööpakkuja on pettur jne. siis võiks kirjutada neist mitte et "nagunii oled tõbras sest ma arvan nii".
Kui keegi pakub tööd sulle sobimatu hinnaga siis see ei ole pettus vaid turumajanduse normaalne toimimine. Ta kas saab selle hinnaga oma töö tehtud või on sunnitud hinda tõstma kui tegijat ei leidu.
Tore oleks kui tööpakkujad saaksid siin tööd pakkuda ilma et peaksid kartma et saavad pa.. ämbri pähe.
aga kui sul kõrvik midagi öelda on siis ole niivõrd mees kui siin klaviatuuri taga ole ka reaalsuses.
on keegi kirjutanud et pettur,on keegi kirjutanud et naguni pettur.on keegi rääkinud pettusest?
see et sind lohh on korduvalt ülelastud siis ära vala enda ebaõnne siin välja.
kas inimene ei või siis enda arvamust väljendada kui on konkreetne tööpakkumine?
kas sina oled see kunn kes võib kõike otsustada ja kritiseerida?kas pean enne sinu käest luba küsima kui oma arvamust valdan?
jää oma liistude juurde lohh ja kõik.
-
- Korralik postitaja
- Kontakt:
aga millegipärast pole minu teadmisi ümberlükatud mida tean objektis ja hindadest ja tellijatest...juu siis olegi maag või nõid või kuidas tahad kutsuda.Külaline kirjutas:"saatana" peab end selgeltnägijaks, kõik hinnad, töömaad, firmad, korrused, materjalid jne. jne. on tal ilma küsimata teada - jobu
edaspidi kui kedagi sõimad siis ära jää anonüümseks
Kui sa oled nõus Helsinkist 400 km kaugemale sõitma, võin vabalt näidata. Ja päevakese kaks ka õpetada sind, kui tasus kokkuleppele saame. Soomalsed tegid 2X22 tundi 1100 m2 LR-i, pind on ideaalne. Selle sees on sumu lagesid 150 ruutu. Soomlased tegis seda tööd tunniga.saatana kirjutas:kellel mida mõtlema peab võtma?siis peaks suhtkoht miljonär varsti olema ju mitte istuma ja sirvima foorumis tööpakkumisi...
suuri pindu tehakse jah pumbaga ja kas ise ka tead mille jaoks pump veel suur objektidel on nagi korrusmajad?selle jaoks et saada oma lemmik krobelised laed ehk pumbapiserdus.
ja näita mulle sellist pinda kus LR on nii filigraane et seda lihvitakse minimaalselt ning võid kohe värvima hakata ilma parandusteta.
Vox populi vox Dei!
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Ametivend »

-
- Korralik postitaja
- Kontakt:
Ametivend kirjutas:Selline vihapilv üleval nagu keegi oleks katlasse kusenud.
...pigem 120kraadise sauna kerisele...

-
- Korralik postitaja
- Kontakt:
ma nüüd ei saa aru.sina tuled õpetama mind kuidas konega võimalik meeletuid mahte teha?muidugi on võimalik teha kui on head pikad sirged pinnad.ma ei olegi vastu vaidlend sellise asjaga aga ega see kõikidel objektidel nii pole.Roland66 kirjutas:Kui sa oled nõus Helsinkist 400 km kaugemale sõitma, võin vabalt näidata. Ja päevakese kaks ka õpetada sind, kui tasus kokkuleppele saame. Soomalsed tegid 2X22 tundi 1100 m2 LR-i, pind on ideaalne. Selle sees on sumu lagesid 150 ruutu. Soomlased tegis seda tööd tunniga.saatana kirjutas:kellel mida mõtlema peab võtma?siis peaks suhtkoht miljonär varsti olema ju mitte istuma ja sirvima foorumis tööpakkumisi...
tean seda et sommis urakkat teha on suht jant.loomulikult kui sul selle urakka hinna sees sulle materjali nina alla valmis veavad ja valmis ka veel segavad ning hea tahtmise juures ära ka tasandavad jne...siis võib päris hea tulemus tulle(mahuliselt)
aga kui sul on näiteks mingi kerrostalo kus on ala 15m2 sed toad ja siis pead nendele veel oma konega ringi jalutama toast tuppa ja segu segama ja majandama ja konet puhastama peale tööd.
või sul on apuamiehed ka sommid kes selle lusti enda peale võtavad?
mina pole nõus helsinkist sõitma 400km et seda tsirkust näha aga ma olen sulle nõus ise maksma 4eur per m2 kui teed neid 15m2 seid tube 300m2 päevas ja teed üksi või kahekesti.ise tassid segu,ise segad,ise puhatsad kone jne.
Kui oled huvitatud siis helista +372 58 221 494 ja saame kokkuleppele kus on työmaa,materjalid ja elamine.kui teed 200m2 siis maksad ise mulle 200m2X4eur.(PÄEVAS 10H)kõik mis alla 300m2 maksad ise mulle.
diil?
L-iga põhja tegemisel on tähtis, et esimene kiht jääb juba väga hea, teine kiht on ideaalne ja LR-i kiht on ainult viimistluseks, mitte tasandmiseks. Kas sa pead silmas 15m2 põranda pinda? Et milleski kokku leppida, peaks teada, mis olukorras su masin on, millised on tööriistad jne. Sai siia tuldud, pumbal vaip läbi ja uut ei toodud kohe, pritsimisele kulus palju aega, mis juba viis töötempo alla.
Vox populi vox Dei!
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas kerthuke »
Vaatan, et maaler otsib omale paarilist?
Olen samuti maaler ja just äsja tulnud Soomest. Kuna mul oli aga objektileping, siis nüüd see ka lõppes.
Igaljuhul , kui veel peaks vaja minema paarilist, siis võib hellata nr.- il:+37256968754.
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu
- ↳ Katused, laed