saepink

ehitustööriistadega seonduv. Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
Kevva9
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
Postitusi: 82
Liitunud: 19 Okt 2010, 18:36

Re: saepink

Lugemata postitus Postitas Kevva9 »

No olgu, mis on. Lõppkokkuvõttes on ikkagi see Woodster saepink, mida osta soovitakse ja Sinu soovitatud Makita lauasaag. Suuri laude selle väikese lauasaega ära ei töötle. Kui niisama nokitseda vaja, siis sobiks see Makita. Antud juhul ma ei oska õelda, mida ostja sellega peale hakkab, niiet siinkohal olen erapooletu.
macintosh
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 288
Liitunud: 01 Aug 2010, 21:27
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 6 korda

Re: saepink

Lugemata postitus Postitas macintosh »

Mina soetasin endale mõned aastad tagasi Ryobi ETS 1525 Table Saw (10") lauasae (või siis saepingi, mine võta kinni).
https://www.sitebox.ltd.uk/product/ets1 ... -240-volt/

Algseks eesmärgiks oli tööriist tiibväravate ja kahe jalgvärava ehituseks, sest materjalid + riistad tuli umbes 5x odavam kui töö tellida. Proffidele ta kindlasti mõeldud ei ole aga selles mahus tööd said suurepäeraselt tehtud (üks tuttav puusepp, kes algselt isetegmise mõtte maha laitis kiitis lõpuks saadud tulemust). Pink on hobitöödeks täiseti piisav, kui pead silmas, et juhtlatt (või kuis iganes teda nimetatakse) annab ca 1mm jagu loksuma ja peab lõigates ühes suunas kergelt pinget peal hoidma, siis on kõik korras. Ükski töö seni tegemat pole jäänud ja hind oli omal ajal 3600 kr kui õigesti mäletan. Kui uuesti ostma läheks, siis võtaks kõhklemata sama riista iga kell.

Ma aravn, et tuleks lõpetada see hobiriistada lõputu mahategemine - igal riistal on oma eesmärk, hobiriistad pühapäevaehitajale ja profiriistad neile, kes igapäevast leiba selleg teenivad. Muidu kipub vägisi selline kahuriga sääse laskimise effekt tekkima.
Külaline
külaline

Re: saepink

Lugemata postitus Postitas Külaline »

ma ise uurisin seda sae ostmist pikemat aega ja leidsin ikkagi Makita LMT 100 tunduvalt asjalikuma olevat, kui Woodsteri. Alguses hinnast mainides ja saepingist(lauasaest) juttu tehes ajasin vist moned segadusse. Poe hind (Woodster ) oli 447EUR ja see nädalavahetuse Bauhofi boonus (100EUR) ja mõned omad boonused, oleks teinud 340EUR, aga see selleks jäigi. Hästi,et nii läks, ma olin päris tuhinas,et seda woodsteri oma ära osta. Nüüd sain kokku oma hea tuttavaga Makita müügiesindusest ja tema pakkus,et võib saada Makita LMT 100 hinnaga 390EUR (ilma jalgadeta, uus ja poest muidugi). See on minu arust väga hea pakkumine. Muidugi on ta jah tegelikult ju lauasaag, aga kui jalad juurde ostad, eks siis võib ka seda nimeteda saepingiks. Koos jalgadega on ta päris pingi moodi.
Tänud teile, kes aitasid teemat arendada.VAMBY.
Alexy
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 286
Liitunud: 26 Mär 2008, 12:46
On tänanud: 36 korda
On tänatud: 11 korda

Re: saepink

Lugemata postitus Postitas Alexy »

Kui ma väga eksi, siis oli täna Bauhausis Mlt100 ca 370 raha kellel huvi:)
Kylaline kylast
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 276
Liitunud: 25 Jaan 2008, 16:31

Re: saepink

Lugemata postitus Postitas Kylaline kylast »

Rautakesko projektimyygi kaudu MLT 356 € km-ga.
pajero
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 36
Liitunud: 11 Veebr 2011, 23:13

Re: saepink

Lugemata postitus Postitas pajero »

tark ei torma, kaks nädalat tagasi maksin selle eest 426 raha
Kylaline kylast
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 276
Liitunud: 25 Jaan 2008, 16:31

Re: saepink

Lugemata postitus Postitas Kylaline kylast »

pajero kirjutas:tark ei torma, kaks nädalat tagasi maksin selle eest 426 raha
Kuidas saega rahul oled?
Mulle tundub esilagse timmimise ja katsetamise tulemusena täitsa rahuldav.
pajero
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 36
Liitunud: 11 Veebr 2011, 23:13

Re: saepink

Lugemata postitus Postitas pajero »

esimesed tööd tehtud ja rahul.märga puud ei ole veel saaginud ,kui seda ka suudab siis olen väga rahul.väike pisiviga oli (kalibreerida oli vaja) 1mm. eksis.aga selle kõrvaldamiseks tal võimalus jäetud.jalad tegin ise (poes mõtetu 300 euri )
ganges
külaline

Re: saepink

Lugemata postitus Postitas ganges »

See algses postituses läbi käinud Woodster ST 12 on nüüd palju odavamalt saadaval. Stokkeris näiteks 249€. Et siis väheke sobivam hind sellele riistale.
smile
külaline

Re: saepink

Lugemata postitus Postitas smile »

Ostsin hiljuti MLT 100 ESPAK i kauplusest -20% allhindlusega. Hinnaks kujunes 439EUR-20%= 351 EUR. Kodutöödeks igati korralik töövahend.Teistest samaväärsetest erineb selle poolest et on varustatud lükandlauaga, mis võimaldab formaatida natuke suuremaid detaile.Sae otstarve,lähtudes funktsioonidest kui konstruktsioonist, on selgelt pigem tisleritööd kui ehitussaag, sellele vaatamata, et saagimissügavus (91mm) suurim poes saadaolevatest. Saada on ka eraldi ratastega sae alus. Kui alus osta Espakist järgmise -20% allahindluse ajal siis oleks hind 176-20%=141EUR
Allan
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 215
Liitunud: 08 Nov 2006, 16:23
On tänanud: 8 korda
On tänatud: 8 korda

Re: saepink

Lugemata postitus Postitas Allan »

Ostsin samuti mingi hetk selle sae ja lükandlauaga sõbraks pole saanud. Tisleritöödeks liiga suure loksuga. Tegin ristisaagimiseks lauaplaadi pikisoonde istuva piirdega lükkelaua, millega saab parema täpsuse. Plaaningi originaalse lükkelaua mahakruvimist ja selle asendamist lihtsalt mingi isetehtud lauaplaadi laiendusega.
Kui mu mälu ei peta, siis jalad olid Tondi Rautakeskos täiesti normaalse hinnaga olemas... ehk oli kuskil ~100 euro kanti. Pead ei julge anda, aga tasub kontrollida.
Vasta