V: Kas keegi tunneb varastatud nivelliiri ära

Ehitusmaterjali, toodete jne ost-müük
Foorumi reeglid
Ostmiskuulutuse korral lisage postituse teema ette täht O ja müümiskuulutuse korral täht M. Samuti, kui Te ei soovi enam müüa või osta, oleks soovitav informeerida Administraatorit, et ta saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma ostu- või müügiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
nägin kaabakat
külaline

V: Kas keegi tunneb varastatud nivelliiri ära

Lugemata postitus Postitas nägin kaabakat »

Juhtus selline lugu. Võitsin selle http://www.osta.ee/index.php?fuseaction ... d=18153086 oksjoni. Müüja võttis oksjoni järgsel päeval kiiresti ühendust, kaks korda. Kokkulepitud ajal helistasin ja mulle vastas väga segase diktsiooniga inimene ning soovis kiirelt kokku saada, et kaup raha vastu vahetada. Tulin talle vastu ja leidsin aja ning sõitsin kokkulepitud kohta Pelgulinna, Telliskivi ja Rohu ristmikule. Helistasin ja teatasin oma saabumisest. Pärast u 10 minutilist ootamist ilmus nurgatagant kaltsakalt riides, pesemata, värisev ja halva tasakaaluga kõhn noorukieas meesterahvas. Vaatas närviliselt ümbrust ja siis viipas mulle. Järgnesin temale paarkümmend meetrit kohta kus mustas kilekotis nivelliir ootas. Müüja oli ilmselgelt narkojoobes! Pärisin niveliiri dokumentide kohta -neid ei olnud. Pärisin, kust nivelliir ostetud on -vastusekt tuli "kaubamaja". Siis selgitasin talle et varastatud asjadega tegeleb Eestis politsei, mitte mina ja lahkusin. Pärast lahkumist teatasin vahejuhtumist politseile.
Kui keegi tunneb oma riista ära siis võin anda telefoni numbri, millelt müüjaga ühendust sain.
Vasta