Kuidas segistit hooldamise eesmärgil lahti võtta?

saunad, santehnika, boilerid jne
tudiludi
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Kuidas segistit hooldamise eesmärgil lahti võtta?

Lugemata postitus Postitas tudiludi »

Tere,

Kuna viimasel ajal on hakanud segisti kang raskemalt käima ja kriuksub ka natuke, siis mõtlesin, et kui segisti kang lahti võtta, siis on võimalik segistit ka seestpoolt puhastada või tihendit vahetada vms. Aga probleem on selles, et kuna sedaviisi ei ole ma varem segistit hooldanud, siis ei oska ma kangi ka kuidagi lahti monteerida. Ei julge kohe rumala peaga jõudu ka kasutada.

Segisti on umbes säärane:

Pilt

Kas kangi tuleb ülespoole sikutada, et ära tuleks? Või mismoodi see lahti võiks käia?
Külaline
külaline

Re: Kuidas segistit hooldamise eesmärgil lahti võtta?

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Vaata, kas segisti kangi külje peal on mingi auk või selle sinine/punane katte all ja selle kaudu peaks kuuskant võtmega nupu pealt ära saama.
Urmasr
tudiludi
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Tänan vihje eest. Selle peale poleks kohe tulnudki. Siiski suutsin ühe mutripeaga asja sees ära lõhkuda ja nüüd vaja poodi uue järele minna ... :P
tudiludi
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Tänan eelmist vastajat - probleem sai lahendatud ja segisti töötab hetkel sama hästi, nagu selle uuena ostsin. Natuke panin õli ka sinna kangi liikumiskohtade vahele, kuigi ma ei tea, kas tohib. :D

Selgus, et poes segisti jaoks seda juppi ei müüdudki ja soovitati uus segisti osta. Õnneks jätsin ostu tegemata ning sorasin natukene keldris, kust leidsin ime kombel katkise segisti, millel oli täpselt samasugune kang.

Küll on hea, et kuldsed käed omalt poolt võtta on, onju? :D
Vasta