maaler

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
Roland66
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 2 korda

Re: maaler

Lugemata postitus Postitas Roland66 »

Elundidoonor ei täpsustanud, kas tegemist on lubikrohvi või kipskrohviga. Ma kipun arvama, et tegemist on lubikrohviga, mida tehakse olulisemalt aeglasemalt kui kipskrohvi. Pumbaga tegemisel on eeliseks seinale materjali käsitsi kandmise asemel mehaaniline seinale pritsimine, mis oluliselt hoiab kokku aega ja energiat ning suurendab tootlust. Lubikrohvi puhul 100 EEk/m2 on normaalne hind, kipsi puhul peaks hiund olema oluliselt madalam.
Kommunismi lõpp kortermajades tulenevalt RIIGIKOHTU TSIVIILKOLLEEGIUMI KOHTUOTSUSEST Eesti Vabariigi nimel Kohtuasja number 3-2-1-146-10 ja 3-2-1-50-11
Teadmised kuuluvad rahvale!
Vox populi vox Dei!
maik
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 18 korda
On tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas maik »

Doonori poolt igati asjalik selgitus antud teemale ja kindlasti õpetlik igasugustele vahendajatest huiaritele.
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Manowar »

Roland66 kirjutas:Elundidoonor ei täpsustanud, kas tegemist on lubikrohvi või kipskrohviga. Ma kipun arvama, et tegemist on lubikrohviga, mida tehakse olulisemalt aeglasemalt kui kipskrohvi. Pumbaga tegemisel on eeliseks seinale materjali käsitsi kandmise asemel mehaaniline seinale pritsimine, mis oluliselt hoiab kokku aega ja energiat ning suurendab tootlust. Lubikrohvi puhul 100 EEk/m2 on normaalne hind, kipsi puhul peaks hiund olema oluliselt madalam.
Lubikrohvi puhul ei ole see tempo midagi madalam, oskajad teevad seda samapalju, kui suudab üks vend MP-d seina tõmmata.
Lubikrohvi eeliseks on see, et kuna paigaldatakse paksem kiht, siis pole vaja seinasid enne puhastada nii hoolsalt, ainult suured torakad maha lüüa, MP puhul tuleb latiga tasandamiseks, kogu sein kiviga hoolikalt üle käia.
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
elundidoonor
külaline

Lugemata postitus Postitas elundidoonor »

Tänud sellegi eest, et eriti keegi materdama ei hakanud. Publikum tundub täiesti asjalik siin olema. Tänan.
Minu jutt puudutas ikkagi kipskrohvimist, lubikrohvimisega ei saa kahjuks tegelda, kuna on üks ebameeldiv foobia-mulle tuleb jube kananahk peale, kui liiva krudinat kuulen. Seetõttu olen sunnitud juba seinte puhastamisel abivahendeid(põhja keeratud raskemetall muusikaga kõrvaklappe) või abimehi kasutama, keda ma üldiselt püüan töö tegemise juures vältida. Kuid pikemat aega järjest sihukest röökimist vist välja ei kannataks. Pealegi meeldib mulle country rock tunduvalt rohkem. Ja ruutmeetrite tegemine ei ole minu ala-olen ka sellest juba piisavalt hästi aru saanud. Eks ole mind kasvatanud veidi ka töölähetused lähivälismaal, kus sellised kiired mehed suht kiiresti objektilt välja puksitakse. See ei tähenda muidugi seda, et ma mingi looder olen, lihtsalt ma austan tööd piisavalt palju, et seda mitte ülejala teha. No loomulikult olen ka mina lähiminevikus mingid 40-50 ruutu päevas ära visanud :banghead: aga see eeldab head müüri ja muidugi head füüsist. Alatoitluse ja keskmise palga languse all ägavad eestis saab nii üht kui teist üsna harva näha. Haiged liigesed, randmed ja endast aegajalt märku andev selg kuuluvad nii või naa selle ameti juurde ja neid veel paraku poest osta ei õnnestu.
Autoliising on jah nn.ilusast ajast, õnneks on sellega üsna pea finiito ja viano saab päriselt minu omaks. Siis roolin nagu jaksan. Aga muhedat kommimist.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 381 korda
On tänatud: 428 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

elundidoonor kirjutas:...Ja ruutmeetrite tegemine ei ole minu ala-olen ka sellest juba piisavalt hästi aru saanud. Eks ole mind kasvatanud veidi ka töölähetused lähivälismaal, kus sellised kiired mehed suht kiiresti objektilt välja puksitakse. See ei tähenda muidugi seda, et ma mingi looder olen, lihtsalt ma austan tööd piisavalt palju, et seda mitte ülejala teha...
Kui seda sinu juttu (töö kiiruse, kvaliteedi ja hinna suhe) suudaksid ka masust vaevatud tellijad/vahendajad ära seedida, oleks töö tegemine hoopis lustlikum. 2€/m2 eest tellija/vahendaja poolt pakutuna ei tekita ka minus stiimulit korralikult midagi teha ja lohakalt tegemiseks peaksin uuesti mingisse firmasse tööle minema. Töö kiirus ja kvaliteet on pöördvõrdelised mõisted.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
üks laseb lohviga
külaline

Lugemata postitus Postitas üks laseb lohviga »

urmas, pööra tähelepanu sellele, et teema algataja räägib siiski ainult pahtelduse ja värvimise hindadest, mitte krohvimisest.
Kuna kolmandat osapoolt ehk siis tööandjat ei ole sõna võtmas, siis ma ei poogiks siia juurde veel ka krohvimise hindu.

...
"Kes oskab öelda mis on praegu pahteldus ja värvimis hinnad.Ei tea kas olen torjseja või olen mujdu loll.Mulle makstakse praegu ruudu eest 2eurot,leian et seda on vähe. Aga väidavad et kuskil eestis ei saa rohkem ruudu eest.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

üks laseb lohviga kirjutas:urmas, pööra tähelepanu sellele, et teema algataja räägib siiski ainult pahtelduse ja värvimise hindadest, mitte krohvimisest. ...
Ka mind isiklikult ei rahulda see pakutav 2€ pahtelduse ja värvimise m2 eest samuti ja kui ise peaksid sellise raha eest tegema, siis vaevalt sindki. Ega tellijad (muidugi oleneb tellijast) eriti rohkem maksta ei soovi nii krohvimise kui ka pahtelduse/värvimise eest.
Urmasr
üks laseb lohviga
külaline

Lugemata postitus Postitas üks laseb lohviga »

urmas, kas sa ei arva, et ka pahtelduse ja värvimise hind oleneb siiski sellest, milline pind ette antakse. On ta sile, või lohke ja muhke täis. Ja kui jutt käib ainult pahteldamisest ja värvimisest, siis minu loogika ütleb, et hinna hulka ei liideta veel ka krohvimise hinda, mida ilmselt polnudki vaja teha.

Aga urmas, miks sa lausa paaniliselt kardad kiibitsemist? :lol:
Mulle meenub, et esimesel korral ka mina suhtusin suure usu ja usaldusega töömehesse, kuid hiljem tuli välja, et minust lasti suure lohviga üle...
Järgmine kord õppisin juba kiibitsema. Töömehel oli küll „lohv“ kõrva vahel kaasas, aga saak oli juba väiksem...
Nüüdseks olen ma aru saanud, et ongi terve hulk teatud tegelasi, kelle „kõrgem matemaatika“ ongi erilisi "valemeid" täis, kuidas klienti lohviga lasta.. ja nii kummaline kui see ka ei ole, nad ei armasta üldse kiibitsemist..nemad armastavad moosimist...
Ps.ära nüüd jälle solvu, pliis.. :beg:
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

üks laseb lohviga kirjutas:...Aga urmas, miks sa lausa paaniliselt kardad kiibitsemist? :lol:
...Ps.ära nüüd jälle solvu, pliis.. :beg:
Ei karda ja ei solvu. :)
üks laseb lohviga kirjutas:...Järgmine kord õppisin juba kiibitsema. Töömehel oli küll „lohv“ kõrva vahel kaasas, aga saak oli juba väiksem...
Tubli ja sinu lohutuseks võin öelda, et ei karda tellijaid, kes minu poolt tehtavast tööst ka midagi jagavad- ongi hea, sujub koostöö paremini ja tõstab minu enesekindlust, et teen asja õigesti. Ainus, mille pärast aeg-ajalt pabistan, on igasugused viimistluse eritehnikate tulemused, sest nende puhul mingi konkreetset standardit pole ette nähtud ja tulemus on iga kord erinev ning ootamatu nii minu kui ka klendi jaoks.
Urmasr
Vasta