Olen otsustanud pool oma toast katta ajakirjade ja ajalehtedega. Kuid neid lihtsalt seina pannes jääb äkki poolikuks jäänud remondi mulje, niiet kas on mingisugune lakk olemas, millega ma saaks oma ajakirjade ja ajalehtedega kaetud seina yle nö. värvida, et tulemus jääks särav, või midagi särava lähedal
ajakirjad ja ajalehed seina
siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
-
ise
- külaline
ajakirjad ja ajalehed seina
Lugemata postitus Postitas ise »
Tere.
Olen otsustanud pool oma toast katta ajakirjade ja ajalehtedega. Kuid neid lihtsalt seina pannes jääb äkki poolikuks jäänud remondi mulje, niiet kas on mingisugune lakk olemas, millega ma saaks oma ajakirjade ja ajalehtedega kaetud seina yle nö. värvida, et tulemus jääks särav, või midagi särava lähedal
oleks väga tänulik, kui kellegil oleks mulle midagi soovitada.
-
Indrek Rebane
- Korralik postitaja

- On tänanud: 2 korda
- On tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Re: ajakirjad ja ajalehed seina
Lugemata postitus Postitas Indrek Rebane »
Kui tahad korralikult teha, siis:ise kirjutas:Tere.
Olen otsustanud pool oma toast katta ajakirjade ja ajalehtedega. Kuid neid lihtsalt seina pannes jääb äkki poolikuks jäänud remondi mulje, niiet kas on mingisugune lakk olemas, millega ma saaks oma ajakirjade ja ajalehtedega kaetud seina yle nö. värvida, et tulemus jääks särav, või midagi särava lähedaloleks väga tänulik, kui kellegil oleks mulle midagi soovitada.
1. Peab olema korralik sile ja hea nakkuvusega aluspind
2. Tuleb kasutada liimi pabertapeedi jaoks
3. Liimimisel liim kleebitavale lehele ja lasta imbuda pisut enne seina paigaldamist
4. Seinas ajada kõik kortsud alt välja
5. Lasta korralikult kuivada enne lakkimist
Hästi töötab ka kollaaži piirdepindade silumine pahtli katmine värviga.
Sarnase tehnika nimi on võõramaakeeli decoupage.
Eestis ka nobenäpsed neiud teevad selliseid trikke; mööbli peal näiteks.
Anonüümsus on uus must
-
Urmas
- autodidakt
- On tänanud: 407 korda
- On tänatud: 444 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Kuna mul lähisugulane, poeg, mõned aastad tagasi Viljandis tegi mingi keskuse WC-sse sama tehnikaga (ajalehtedega ülekleebitud) seinad, siis küsisin tema käest konkreetsemalt. Kõik eelnev tee Indreku õpetuse järgi, aga laki kohta ta marki konkreetselt ei osanud öelda, kuid oli õudsalt haisenud. Arvatavasti mingi uretaanlakk ehk mine poodi ja osta "Paadilakk"-i kõige suurema läikeastega, mis saadaval. 80 on kindlasti olemas, aga, kas ka suurema numbriga, ei oska öelda. Mida suurem number, seda läikivam. Muide, see Viljandis asuv kemps jäi igatahes vägagi omapärane, mis ei tähenda seda, et see idee nüüd sinu tuppa ei kõlbaks. 
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 
-
autor
- külaline
Lugemata postitus Postitas autor »
aitäh, sain oma kysimustele vastused;)
a täpsustamiseks niipalju, et ma panen enne seina tapeedi, ja sinna peale kleepin oma ajalehed ja ajakirjad:)
a täpsustamiseks niipalju, et ma panen enne seina tapeedi, ja sinna peale kleepin oma ajalehed ja ajakirjad:)
-
Külaline
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Milleks? Miks sa ei taha kohe korralikule, eelnevalt krunditud seinale, oma ajalehti-ajakirju kleepida?autor kirjutas:...täpsustamiseks niipalju, et ma panen enne seina tapeedi...
Urmasr
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed