otsin krohvijat!

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
viimsi maja
külaline

otsin krohvijat!

Lugemata postitus Postitas viimsi maja »

Vaja KIIRESTI 1-2 krohvijat Viimsi eramusse..
Seinad on kõverad(vaja ehitada majakaid jne).
hinnad kohapeal kokkuleppel!
helistada 56968588
Urmas
autodidakt
On tänanud: 382 korda
On tänatud: 428 korda

Re: otsin krohvijat!

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Noh, mis nendega juhtus? viewtopic.php?f=35&t=30055
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
viimsi maja
külaline

Lugemata postitus Postitas viimsi maja »

seinad pidid liiga kõverad olema ja naad ei olnud nõus krohvima! Nii et kelel huvi siis võtke teadmiseks et tegu pole uue majaga ja seinad on kõverad.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 382 korda
On tänatud: 428 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

viimsi maja kirjutas:seinad pidid liiga kõverad olema ja naad ei olnud nõus krohvima! Nii et kelel huvi siis võtke teadmiseks et tegu pole uue majaga ja seinad on kõverad.
Sellisel juhul sul vedas, et kokkuleppele ei saanud, sest kui nad ei oska kõveraid seinu sirgeks krohvida, siis polnud nad ka krohvijad.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Mul läks veel kehvemini, palusin, et tehtaks kõverad ja laines seinad aga krohviti siledaks!

Max
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas:Mul läks veel kehvemini, palusin, et tehtaks kõverad ja laines seinad aga krohviti siledaks!
Max
Ma olen samuti saanud tellijalt ja sisekujundajalt samasuguse efekti tegemise eest "sõimata", aga sai veel asja parandada. :)
Urmas
Vasta