Otsin maalrit Tallinn pirita.
Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
-
- külaline
Otsin maalrit Tallinn pirita.
Lugemata postitus Postitas Priit 5555 »
Otsin maalrit Tallinn Pirita . Kipsplaat lagi ja seinad eramajas. Plaadi vuukides praod, vuugiteibid lahti. Värvi alla. m2 umbes 150 kokku. Materialid,transport ,töötasapinnad, redelid- minu poolt. Ruumid tühjad- kohe võib tegema hakata. nn. ``firmadel ``- vahendajatel, mitte tülitada. 5644410 uno999@hot.ee .
-
- külaline
-
- autodidakt
- On tänanud: 382 korda
- On tänatud: 428 korda
Re: Otsin maalrit Tallinn pirita.
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Kurat seda teab, aga sa helista talle homme hommikul ja küsi!Külaline kirjutas:Kas inimene juba leitud?
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Ega ma ise ei otsigi tegelikult, pigem otsin samas kandis tegijat, ning tahtsin arvamust küsida kuidas rahule jäi ning ehk saab soovitadagiUrmas kirjutas:Kurat seda teab, aga sa helista talle homme hommikul ja küsi!Külaline kirjutas:Kas inimene juba leitud?

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Ma oskan soovitada head, usaldusväärset ja kindlakäega ehitajat-maalrit. Kui huvi, küsi lisa morro@hot.eeKülaline kirjutas:Ega ma ise ei otsigi tegelikult, pigem otsin samas kandis tegijat, ning tahtsin arvamust küsida kuidas rahule jäi ning ehk saab soovitadagiUrmas kirjutas:Kurat seda teab, aga sa helista talle homme hommikul ja küsi!Külaline kirjutas:Kas inimene juba leitud?
Maarja
-
- autodidakt
- On tänanud: 382 korda
- On tänatud: 428 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Millest selline tagasihoidlikkus? Aga noh, mis teha, kui sa ei saanud ikka minu vihjest aru. Vahet ju pole, kas otsid või tahad niisama arvamust küsida. Lase agaKülaline kirjutas:Ega ma ise ei otsigi tegelikult, pigem otsin samas kandis tegijat, ning tahtsin arvamust küsida kuidas rahule jäi ning ehk saab soovitadagi

NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu