Kuumuskindel kerge materjal

Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
m6tleja
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 1
Liitunud: 30 Dets 2011, 19:46

Kuumuskindel kerge materjal

Lugemata postitus Postitas m6tleja »

Sai ahju pealt telliskivid ära võtta. Samas ahju üks müür on ühes toas ja teine teises toas. Auk on lae all ja mõõduga 30x40cm (pole vaja karta, et keegi või miski sinna vastu läheb). Kuna sealt saab võtta mõnikord tuhka, mida saab küll väga harva teha, sooviks sinna midagi kerget asemele panna, mitte telliseid enam. Materjal oleks heli- ja valguseisolatsiooni eest.
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
Postitusi: 6924
Liitunud: 30 Jaan 2005, 15:38
Asukoht: Saue
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Re: Kuumuskindel kerge materjal

Lugemata postitus Postitas rokikas »

Mõtle palun veel üks kord mida sa teada tahad ning kirjuta see siis nii et ka aeglasema mõtlemisega inimene sellest aru saaks. Kuhu, mida, miks?
Külaline
külaline

Re: Kuumuskindel kerge materjal

Lugemata postitus Postitas Külaline »

m6tleja kirjutas:Sai ahju pealt telliskivid ära võtta. Samas ahju üks müür on ühes toas ja teine teises toas. Auk on lae all ja mõõduga 30x40cm (pole vaja karta, et keegi või miski sinna vastu läheb). Kuna sealt saab võtta mõnikord tuhka, mida saab küll väga harva teha, sooviks sinna midagi kerget asemele panna, mitte telliseid enam. Materjal oleks heli- ja valguseisolatsiooni eest.
1) Magrock
2) Magrock
3) Magrock
4) Ma....jne......Allikas http://www.magrock.eu/ajalugu/
Materjal, mis ei idane, mädane ega põle! Meelde tuleb kusagilt loetu, et Piibli alguslaused tuleks ümber kirjutada ja algaks tegelikult nii: "Kõigepealt lõi Jumal maa ja taeva, aga ülejäänud asjad on toodetud Hiinas."
Ära mu juttu nüüd väga tõe pähe kah võta, aga sinu sogasevõitu postituse sisust ei saanud ka mina essugi aru. Lammutasid ahju pealt laiali ja nüüd tahad midagi asemele panna? Kas nii?
Urmas
Vasta