Tere!
Kas kellelgi on kogemust Uma Puit (www.umapuit.ee) nimelise firmaga?
Asuvad Tallinn-Väikse raudteejaama juures ja valmistavad puituksi ja -aknaid. Nad tegid mulle väga hea hinnapakkumise, kuid kohtumisel jätsid väga ebakindla mulje. Olen sattunud ka varem igasugu vusserite otsa ning seetõttu väga ettevaatlik...
Tänud!
Uma Puit
-
- külaline
Re: Uma Puit
Lugemata postitus Postitas papi »
Vastan selle põhjal, mida näha kodulehelt ja andmebaasidest. Susserdamise risk ei tundu suur. Aga tehniliselt ei paista kõige parem. Ise kaaluks seda ettevõtet ainult väga erilises olukorras, kui tuleks pusida mingi keerukama lahenduse kallal, mida vähesed oleks nõus käsile võtma. Vähegi levinumaid tooteid (sh uksed, aknad) vaataksin suuremate tegijate käest. Seal on lihtsalt toote tehnilised lastehaigused tõenäolisemalt läbi põetud.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Umalt tellinu »
Uma Puidu vana on selline hallipäine vanakooli mees, kes vaatamat tehnika revolutsioonilisele arengule käib ja mõõdab ikkagi mõõdulindi ja vahest ka paari lauatüki abil objekte. Ise olen talt ühe asja tellinud, mille osas saabub varsti paigalduseaeg, eks siis võin uuesti kommenteerida.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Juurdeveo »
Uma OÜ on täiesti hea tegija, nad on teinud super välisukse, korteri siseuksed ja aknad. Ei saa ühtegi paha sõna ütelda.
KÜ Juurdeveo 15
KÜ Juurdeveo 15
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Kysija »
Millega siis veel aknaava mõõdetakse, kui mitte mõõdulindiga ja mis täiendavat kasu see moodsam vahend juurde annaks?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Trepp2005 »
Tere!
Minul on Uma Puit firmaga head kogemused. 2005 valmistasid trepi ning rõdupiirde. Vanakooli suhtumine on minu meelest sümpaatne. Töö kvaliteetne. Olen rahul.
Minul on Uma Puit firmaga head kogemused. 2005 valmistasid trepi ning rõdupiirde. Vanakooli suhtumine on minu meelest sümpaatne. Töö kvaliteetne. Olen rahul.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu