pakkuda tööd soomes turkus tänavakivi paigaldajatele. 9eur/h saab kätte.lepingud kohapeal.ületundide võimaus.4 meest vaja juba 22aprill soome ja 23 aprill on koolitus ja algab töö.
kodusv käimine kokkuleppel.rohelise kaardi olemasolu on boonus,aga kellel pole saab teha kohapeal.
lisainfo .56 371 291
pakume tööd soomes
Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
-
- külaline
Re: pakume tööd soomes
Lugemata postitus Postitas kivi22 »
korralikele meestele on tööd vähemalt lumeni.
tööd on ohutussaared, parklad jne
tööd on ohutussaared, parklad jne
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas irww »
Anna andeks, aga pakkut töömeestele peenraha. Ise töötan soomes betoonitööde peal ja minu tunnitasu on 13,5 vahendaja kaudu.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas konn »
Aga hakka siis ise mehi sinna vahendama ja võta 4,5 euri iga venna pealt vahelt. 4venda ja teeenid juba poole rohkem, kui ise tehes. Pealekauba on palgapäeval alati võimalik mehed üle lasta ja uued jorsid eestist peale tuua.irww kirjutas:Anna andeks, aga pakkut töömeestele peenraha. Ise töötan soomes betoonitööde peal ja minu tunnitasu on 13,5 vahendaja kaudu.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas kivi22 »
Jah nii see paraku on et igal inimesel on õigus oma arvamusele .ja ennast tõestada on tänapäeval väga raske sest liiga palju on ülelaskmisi. aga mina suudan pakkuda seda mis kuulutusse ma panin ja kellele see sobib võtke ühendust. ja sina irww oma 13.5 euroga tunnis teeni rahulikult edasi ,sest see ei huvita kedagi palju sina teenid.kritiseerimise asemel paku hoopis meestele tööd sama palgaga mis sa teenid.konn kirjutas:Aga hakka siis ise mehi sinna vahendama ja võta 4,5 euri iga venna pealt vahelt. 4venda ja teeenid juba poole rohkem, kui ise tehes. Pealekauba on palgapäeval alati võimalik mehed üle lasta ja uued jorsid eestist peale tuua.irww kirjutas:Anna andeks, aga pakkut töömeestele peenraha. Ise töötan soomes betoonitööde peal ja minu tunnitasu on 13,5 vahendaja kaudu.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas tiirik987 »
Kas eelnev töökogemus on vajalik. otsin tööd suveks kuna olen õpilane.äkki abiks aga õpin tartu kutsehariduskeskuses ehitusviimistlust teist aastat. mu email on keijo987@hot.ee
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Andres2202 »
Sooviks tööd soome, olemas roheline ja sinine kaart , olen töötand laevaehitusel varem soomes ja ehitusel eestis.
Tel: 56862715
Tel: 56862715
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed