Linnud akna taga

morfiin
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Linnud akna taga

Lugemata postitus Postitas morfiin »

Selline küsimus, et tahaks toita tihaseid akna taga aga samas ei tahaks plastikakent rikkuda. Kas kellelgi oleks mõni idee välja pakkuda? Tihased käivad näljaselt ja kuna elame kolmandal korrusel, siis võimalused piiratud ja ideid napib.
Anonüümne
külaline

Re: Linnud akna taga

Lugemata postitus Postitas Anonüümne »

Rootslastel on väga hea lahendus, iminapaga linnusöögimaja. Kasutan ise ja tõesti toimib. Mul on kinnitatud ta sissepoole avaneva aknapoole külge, nii et hommmikul avad korraks akna, lusikaga uus ports seemneid sisse, aken kinni ja linnud ongi platsis. Igaks juhuks tegin tamiiliga "päästenööri" juhuks kui iminapp peaks mingil x-ajal järgi andma. Kasutusjuhend ütleb, et vist iga 3 kuu aja tagant tuleks seda nappa/akent pesta ja uuesti kinnitada. Minul on linnumaja olnud akna küljes ühtejutti juba üle aasta, pole alla potsatanud, aga eks siis päästenöör püüab kinni.
Linnumaja saab Stockholmi Arlanda lennuväljalt või siis Stockholmi kesklinnas asuvast DesignTorgeti poest 145SEKi eest.
morfiin
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: Linnud akna taga

Lugemata postitus Postitas morfiin »

Anonüümne kirjutas:Rootslastel on väga hea lahendus, iminapaga linnusöögimaja. Kasutan ise ja tõesti toimib. Mul on kinnitatud ta sissepoole avaneva aknapoole külge, nii et hommmikul avad korraks akna, lusikaga uus ports seemneid sisse, aken kinni ja linnud ongi platsis. Igaks juhuks tegin tamiiliga "päästenööri" juhuks kui iminapp peaks mingil x-ajal järgi andma. Kasutusjuhend ütleb, et vist iga 3 kuu aja tagant tuleks seda nappa/akent pesta ja uuesti kinnitada. Minul on linnumaja olnud akna küljes ühtejutti juba üle aasta, pole alla potsatanud, aga eks siis päästenöör püüab kinni.
Linnumaja saab Stockholmi Arlanda lennuväljalt või siis Stockholmi kesklinnas asuvast DesignTorgeti poest 145SEKi eest.
Hmm. See päris huvitav lahendus. Ostma ma vast ei hakka aga tuli meelde et mul vedeleb üks katkine auto telefoni hoidja. Neil ka päris hea see iminapp. Peaks leiutama midagi sellest. Aga aitäh hea idee eest!
Vasta