Laudparketi lihvimine Tartus
Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Laudparketi lihvimine Tartus
Lugemata postitus Postitas tambetl »
Tere,
Oleks vaja lihvida 6 a. vana laudparkett (klipp-parkett, peal ca 3-4mm väärispuitu). Parkett on orig. tehasõliga heas korras. Kokku 44 ruutu. Ristkülikuline suurtuba koos väikese kööginurga sopiga. Kokku viis sisenurka. Vaja ainult lihvida. Mis selline töö võiks maksta? Tartu piirist 4km.
Oleks vaja lihvida 6 a. vana laudparkett (klipp-parkett, peal ca 3-4mm väärispuitu). Parkett on orig. tehasõliga heas korras. Kokku 44 ruutu. Ristkülikuline suurtuba koos väikese kööginurga sopiga. Kokku viis sisenurka. Vaja ainult lihvida. Mis selline töö võiks maksta? Tartu piirist 4km.
-
- külaline
Re: Laudparketi lihvimine Tartus
Mitu päeva te kavatsete seda lihvida, et nii palju küsite?Külaline kirjutas:ca 500 euri
Eil ole küll asjatundja aga arvan, et max ühe päevaga on ühel mehel töö tehtud!? Eksin?
Kulumaterjalid: liivapaberilindid/kettad, masina rendid. Mis veel?
- rokikas
- Ehituspenskar
- On tänanud: 227 korda
- On tänatud: 231 korda
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Aga eks tee siis ise ära.
55678786
ehitusremont@gmail.com
ehitusremont@gmail.com
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas ei saa aru »
Tellijad on ikka hirmus suured spetsialistid küll.500 on palju küsitud ja kindlasti mõni "tark" on seletanud,et üle päeva ei lähe tegemisega. Olen selliste tellijatega ka ise kokku puutunud,kus superehitajast naabrimees hakkab töödele ajagraafikut ja hinda dikteerima. Siis on lahendus lihtne- olen loobunud ja pakkunud supermehele seda teha,kuna temal ei tule juba sõidukulu,naaber ju .. Lõpptulemus on ikkagi see olnud,et tellija on samal päeval või järgneval helistanud ja soovinud ikkagi koostööd teha.. Aga kui päevaga,siis päevaga.Jõudu tööle! 

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Mina küsin 32 eurot, materjal minu poolt. Aega läheb vähe. Oodake ma juba tulen. 

-
- külaline
Unustasin mainida, et kogemusi ei ole ja kvaliteeti ei garanteeri. Aga mis on minu töö puhul parim see on HIND.
-
- külaline
se ca 500 sisaldab masinat ja lihvkettaid ,ja kulla inimesed kui te endale suudate sellise masina osta siis võite alati odavamalt teha , oman enda masinat ja selline on minu hind . mis siis et päevaga ära teeb hind on selline
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas huvitu »
tere,kuna pole kontakti kuhu pöörduda siis küsiks kas teema lukus?
Ei ole veel lukus. tambet.lepp@gmail.comhuvitu kirjutas:tere,kuna pole kontakti kuhu pöörduda siis küsiks kas teema lukus?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Visitoor »
Lugesin neid ilmselgelt ühe kasutaja poolt lahmitud vastuseid ja muhelesin.
Meenutab mulle väga ühte põrandalihvijast vanameest kellega buumi ajal lühidalt koostööd tegin.
Mehel oli väike mõistus aga suur enesehinnang. Arvas, et on maailmas midagi väga erakordset kuna omab lihvimismasinat ja on seda tööd juhtumisi kümme aastat teinud. Onu olnud ka põrandamees ja see õpetanud. Seepärast jäigi haridust vaid 8 klassi.
Võtsime enne esimest objekti uue brigaadiga väiksed õlled ja leilid... mees tõsimeeli rääkis, et miks tema peaks mingi väikse summa eest tolmu sees rügama. leidis et õiglane oleks palk mis tollal riigikogulase tasemel... põhjusel kuna ükski riigikogulane ju niimoodi tolmu sees ei rahmeldaks - järelikult nii raske töö et peab palju raha saama:d
Jõudime üsna ruttu äratundmisele, et loll pole see kes küsib, vaid see kes liiga palju maksab.
Kinga sai muidugi ja minema läks sõimeldes - puudu haridusest ja igasugune enesekriitika, olemas selle eest suur enesekindlus ja silmaklapid
Väga eestlaslik muide, olen kindel et siin mu jutukese peale vihastajaid palju, kuid ennast selles loos ära ei tunne keegi...
Meenutab mulle väga ühte põrandalihvijast vanameest kellega buumi ajal lühidalt koostööd tegin.
Mehel oli väike mõistus aga suur enesehinnang. Arvas, et on maailmas midagi väga erakordset kuna omab lihvimismasinat ja on seda tööd juhtumisi kümme aastat teinud. Onu olnud ka põrandamees ja see õpetanud. Seepärast jäigi haridust vaid 8 klassi.
Võtsime enne esimest objekti uue brigaadiga väiksed õlled ja leilid... mees tõsimeeli rääkis, et miks tema peaks mingi väikse summa eest tolmu sees rügama. leidis et õiglane oleks palk mis tollal riigikogulase tasemel... põhjusel kuna ükski riigikogulane ju niimoodi tolmu sees ei rahmeldaks - järelikult nii raske töö et peab palju raha saama:d
Jõudime üsna ruttu äratundmisele, et loll pole see kes küsib, vaid see kes liiga palju maksab.
Kinga sai muidugi ja minema läks sõimeldes - puudu haridusest ja igasugune enesekriitika, olemas selle eest suur enesekindlus ja silmaklapid

Väga eestlaslik muide, olen kindel et siin mu jutukese peale vihastajaid palju, kuid ennast selles loos ära ei tunne keegi...
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu