Soome firma otsib autoremondi lukseppa, sobib ka Eesti mees, vajalikud head remondi oskused, ei ole suur koht kuid võtavad ette ka käigukastide remonte, väiksed elektritööd autos jne nagu ikka..kogemused, oskused, teadmised, kool ja mingi elementaarne keele oskus. Mees peab olema usin ja töökas, palk ka vastav..Tööd saaks kohemaid. Koht Espoos, suht heas kohas asub ka..
Jäta mail kirjutan ja viin kokku
Soome autoremondimeest
Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
-
- külaline
Re: Soome autoremondimeest
Lugemata postitus Postitas Göran »
Tere
Olen sellest huvitatud,tööoskused ja kvaliteet garanteeritud.
Olen Rootsikeelne,Soome keel normaalsel tasemel.
Göran(Jüri) tel:+372-56621671
climatecet@climatecet.com
Olen sellest huvitatud,tööoskused ja kvaliteet garanteeritud.
Olen Rootsikeelne,Soome keel normaalsel tasemel.
Göran(Jüri) tel:+372-56621671
climatecet@climatecet.com
-
- külaline
Re: Soome autoremondimeest
Lugemata postitus Postitas Espoos »
LUKUS
Espoos kirjutas:Soome firma otsib autoremondi lukseppa, sobib ka Eesti mees, vajalikud head remondi oskused, ei ole suur koht kuid võtavad ette ka käigukastide remonte, väiksed elektritööd autos jne nagu ikka..kogemused, oskused, teadmised, kool ja mingi elementaarne keele oskus. Mees peab olema usin ja töökas, palk ka vastav..Tööd saaks kohemaid. Koht Espoos, suht heas kohas asub ka..
Jäta mail kirjutan ja viin kokku
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit