Müüa metall uks!

Ehitusmaterjali, toodete jne ost-müük
Foorumi reeglid
Ostmiskuulutuse korral lisage postituse teema ette täht O ja müümiskuulutuse korral täht M. Samuti, kui Te ei soovi enam müüa või osta, oleks soovitav informeerida Administraatorit, et ta saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma ostu- või müügiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
karlK
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Müüa metall uks!

Lugemata postitus Postitas karlK »

Müüa metall uks ,uus kasutamata koos assa 525 lukuga 4 võtit. Mõõtudeks on 83x202. pildidi leiab siit https://www.facebook.com/karl.kuttim/me ... 121&type=3.

Hinnaks oleks 400 eurot. uks asub keilas ,harjumaal. Ehk leiab ka natuke tingimis ruumi.

karl.kuttim@hotmail.com
58586546
huvituja
külaline

Re: Müüa metall uks!

Lugemata postitus Postitas huvituja »

Tere,
Kas kuidagi on veel võimalik näha ust? Olen lihtsalt mõistusega inimene ja ei kasuta Facebook-i!
puiri
külaline

Lugemata postitus Postitas puiri »

huvituja kirjutas:Tere,
Kas kuidagi on veel võimalik näha ust? Olen lihtsalt mõistusega inimene ja ei kasuta Facebook-i!
tere kui on veel kellegil huvi siis on pakkuda erinevaid metalluksi koos lukkudega ja erinevaid mõõtusid nt2100 90 ja100kkogus u 10 kanti orienteeruv hind 100 euri58128143
puiri
külaline

Lugemata postitus Postitas puiri »

puiri kirjutas:
huvituja kirjutas:Tere,
tere kui on veel kellegil huvi siis on pakkuda erinevaid metalluksi koos lukkudega ja erinevaid mõõtusid nt2100 90 ja100kkogus u 10 kanti orienteeruv hind 100 euri58128143
veel on pakkuda neli viis ust
Vasta