Fasaadikivist vahesein?

Kasutaja avatar
Ehitusnaine
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 16
Liitunud: 12 Jaan 2007, 13:32
Asukoht: Jõgevamaa

Fasaadikivist vahesein?

Lugemata postitus Postitas Ehitusnaine »

Kas fasaadikivist sobib ja võib väikest vaheseina laduda- 5 ruutu. See ju suht kitsas- sein tuleb kahe silikaat-tellisseina vahele. Aga värv nii meeldib- kohvipruun. Laiemat sellist pole leidnud.
TEEN VÕI 10 x, AGA HEA PEAB TA TULEMA
onu41
Ehitusspets
Ehitusspets
Postitusi: 674
Liitunud: 09 Veebr 2006, 10:54
On tänanud: 43 korda
On tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas onu41 »

Muidugi võib ja olen ka näinud sellist seina! See ju sinu enda maitse asi! EDU!!!
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

vÕIB IKKA . sOOVITAKS LAKKE JA KÜLGNEVA SEINA SISSE SINU UUS SEIN KUIDAGI SIDUDA. Võiks kasutada nt. 90 kraadiseid nurki. paned lakke pikkade kruvidega nurgiku kinni nii , et nurk jääks viimase kivi rea vertikaal vuuki. Samamoodi saad siduda külgneva seinaga.
Kasutaja avatar
Chef
Ehitusspets
Ehitusspets
Postitusi: 530
Liitunud: 22 Juun 2006, 11:27
On tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Chef »

oi oi, lakke nüüd küll vaheseina siduda ei maksa. lae taladel, paneelidel mis iganes on ette nähtud teatud läbivajumised. seega mittekandev vahesein lõpetatakse paar cm enne lage, jääv vuuk täidetakse millegi elastsega (jäik vill, ehitus vaht) ning viimistletakse külgedelt. kui vaheseina jäigalt laega seod, võid saada seina praod. kui on vinge vahesein ja laes õõnspaneelid võib jäik kinnitus tekitada paneeli keskel toemomendi, viies tõmbejõud paneeli ülemisse tsooni kus puudub armatuur.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Endal on küll kõik vaheseinad lakke välja ehitatud ning pikad ja kitsad (100 Fibo) seinad ikka ka paari nurgikuga laes kinni.Pragusid ei ole tekkinud. Lakke ei ole muidugi mõtet kinnitada jämedamast plokist laotud seinu ning lühemaid nurkadega seinu, millede kokkuvarisemise oht sellele toetumisel ei ole suur. Kuid kitsastest tellistest v. nt 100 Fibo plokist laotud pikki ja sirgeid ning kõrgeid vaheseinu ma küll niisama seisma ei soovitaks jätta. Olen näinud selliseid seinu , mis küll püsti püsivad , kuid kui 150 kg. mees täis peaga koju tuleb ja vastu seina kukub ,siis....
Vasta