VARASTATUD tööriistad!

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
mart551
Uus kasutaja
Uus kasutaja

VARASTATUD tööriistad!

Lugemata postitus Postitas mart551 »

Teisipäeval öösel vastu kolmapäeva (10.06-11.06) murti sisse Haabersti elumaja keldriboksi ja võeti kaasa PE-keevitus, mis kuulub firmale Onninen ning Hals'ile kuuluv Uponori akupress koos 50 ja 63 presspeadega. Tegemist väga kallite ning küllaltki spetsiifiliste tööriistadega. Kui kellelegi pakutakse müügiks või on midagi muud teada nende kohta, palun mulle teatada. Info eest, mis viib varaste tabamiseni, vaevatasu garanteeritud.
garant
külaline

Re: VARASTATUD tööriistad!

Lugemata postitus Postitas garant »

mart551 kirjutas:Teisipäeval öösel vastu kolmapäeva (10.06-11.06) murti sisse Haabersti elumaja keldriboksi ja võeti kaasa PE-keevitus, mis kuulub firmale Onninen ning Hals'ile kuuluv Uponori akupress koos 50 ja 63 presspeadega. Tegemist väga kallite ning küllaltki spetsiifiliste tööriistadega. Kui kellelegi pakutakse müügiks või on midagi muud teada nende kohta, palun mulle teatada. Info eest, mis viib varaste tabamiseni, vaevatasu garanteeritud.
eks pane siis tööriistade maksusumus ja vaevatasu suurus,muidu asi väga lahtine,laialivalguv
mart551
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Jääb arusaamatuks, kuidas tööriistade maksumuse ja vaevatasu suuruse teadmine midagi muudab. Kes ei tea, millega tegemist, ei tunne neid kuskil äragi ega oska niikuinii aidata. Kes tunneb selliseid tööriistu, teab, et neid omavad vähesed ettevõtted ja peaks silma torkama kui keegi kuskil kasutab. Aus moraalitundega inimene aitab ka ilma summa suurust teadmata. Vaevalt, et keegi nüüd hakkab ehitusplatse läbi "kammima" ja neid konkreetselt taga otsima. Aga kui see tõesti midagi muudab, siis olen nõus kõigi kadunud asjade eest 500€ kokku maksma (eeldusel,et need on samas korras ning kasutuskõlblikud)..
Urmas
autodidakt
On tänanud: 381 korda
On tänatud: 428 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

mart551 kirjutas:... Kes ei tea, millega tegemist, ei tunne neid kuskil äragi ega oska niikuinii aidata. Kes tunneb selliseid tööriistu, teab, et neid omavad vähesed ettevõtted ja peaks silma torkama kui keegi kuskil kasutab ...
Hmmm, väga huvitav suhtumine inimeselt, kes karjub appi??? Kus kohast on pärit arvamus, et neid tööriistu võidakse tulla pakkuma ainult nendele, kes teavad, millised need välja näevad ja mida nendega saab teha? Eriti kui tegemist spetsiifiliste tööriistadega, kas arvad, et varas/vargad hakkavad otsima neid, kes oskavad midagi teha nende tööriistadega? Kohe kindlasti mitte! Nad pakuvad neid esimesele vastutulijale, peaasi, et saaks ruttu maha müüdud ja raha kätte.
Kasvõi see, milline on PE-keevitus. Torudele, põrandakattematerjalidele vms? :scratch: Mina näiteks ei tea millist PE-keevitust sa mõtled. Aga noh, eks sa ise tead ja tundub, et hetkel on see rohkem sinu mure ja jääb hüüdja hääleks kõrbes.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
mart551
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Kui siin on inimesi, kes ostavad teadlikult varastatud asju odava hinnaga, sealjuures ise nendele kasutust leidmata, siis see just toidabki varga kõhtu. Varas ju ei varastaks, kui tal ei oleks asju mitte kellelegi müüa. Heas usus mina loodan, et siinne seltskond ei soosi kuritegelikku maailmavaadet. Kui see aga vastupidi on, siis olen ma tõesti "hüüdja hääl kõrbes".
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

mart551 kirjutas:... olen ma tõesti "hüüdja hääl kõrbes".
Näedsa, sa ikka ei veel ei taibanud minu postituse mõtet! Kahjuks jäädki hüüdja hääleks kui sa ei viitsi isegi netist nende riistade piltegi välja otsida ja oma postitusse riputada! On see siis tõesti nii raske ja midagi ületamatut?
Muide, vargad võivad varastatud kraami müüa ka läbi kolmandate-neljadate isikute ja müüja võib olla vabalt potensiaalse ostja tuttav, keda ei oska kahtlustadagi, et ta müüb varastatud kraami. Eks sa ise tead.

Urmas
mart551
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Palun saa aru - ma pöördusin Ehitusfoorumisse mõttega, et kui keegi märkab kasutamast selliseid tööriistu mida tal tavaliselt ei tohiks olla (FIE'd, väikesed OÜ'd, naabrimees), siis võib mulle teada anda. Polegi palunud kellelgi hakata Sherlockit mängima või politseikoera moodi jälgi ajama. Võib-olla jõuavad jutud kellegi foorumlase kõrvu, et pakutakse selliseid asju müüa - ka siis võiks minule kirjutada. Ma muud ei ootagi ja neile on see niikuinii taustamüra, kellel pole sellistest tööriistadest õrna aimugi.
Kui see midagi muudab, on pressikomplekt:
http://www.catalog.uponor.com/index.php ... ild%5D=858

PE-keevitusaparaatide tootjaid on palju ja kõik näevad isemoodi välja. Kõige sarnasem on pilt:
https://www.google.ee/search?q=electrof ... B333%3B221

Aparaat oli ca 50x30x60cm (pikkus;laius;kõrgus) transpordikastis (ei tea,kas ongi sealt eemaldatav või mitte), pealt avaneva kaanega ja pealtopereeritava displeiga. Koodilugeja nagu poodides kunagi olid kassaaparaatidel.
Vasta