MDF liistu lõikamine?

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
timburi
külaline

MDF liistu lõikamine?

Lugemata postitus Postitas timburi »

Kes ja kus lõikaks Tallinnas MDF liistud - pikkus ca 2500mm, laius 92mm ja paksus võib kõikuda 10-20 mm?

Ei leia kohta, kellel oleks nii materjali kui tööriistu liistude ilusaks väljalõikamiseks. Firmad ise kas ei tee, või ei viitsi teha ja isegi ei vasta kirjale.
ifffff
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 17 korda
On tänatud: 62 korda

Re: MDF liistu lõikamine?

Lugemata postitus Postitas ifffff »

Millistes kogustes seda liistu on vaja ja mis profiiliga. Alusta sellest.
timburi
külaline

Jah, ega nii vist tõesti keegi ei aita:)

Kogus 2 tk - ilmselt sellest kõikide ignoreerimine, oleks 500 liistu, siis saaks ilmselt valida kohta ja hinda...
Profiil - võimalusel 1 pikema külje nurgad kergelt ümarad, vajadusel lihvin ise. Värvin ise, võib ka pakkuda värvimisteenusega (RAL 9001)

Pilt:
Pilt
ifffff
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 17 korda
On tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas ifffff »

Ma võiks need sulle 6mm mdf-ist teha, selliseid sobivaid jääke on, aga kahjuks ma olen pealinnast kaugel ja transpordi hind tapab asja mõttekuse.
timburi
külaline

Tänud Iffff pakkumise eest. Leidsin lõpuks firma, kes liistud normaalse hinnaga ära lõikab + viisakas ja operatiivne klienditeenindus.

Respect läheb siis www.kateks.ee :good:

Kurb on see, et käisin ca 3-4 firmat läbi, kirjutasin vist 10-le. Heal juhul sain (eitava) tagasiside pooltelt...

Minul kui ettevõtjal on pidevalt olnud juhuseid, kus klient küsib algselt väikest asja, lõpuks aga tellib suure. Ja tellivad veel tuttavad ka. Sellepärast on oluline ka rahaliselt reageerida ka mingile kuradi väikesele liistule, sest järgmisena tahan ma tellida äkki terve maja mööbli...aga seda veel ei taipa keegi...

Võib teema lukustada.
wat
külaline

Lugemata postitus Postitas wat »

Kui firmas on pingeline töö suurte tellimustega, siis on selge, et keegi ei võta kahe liistuga jutule. See on puhas heategevus, mida võib teha siis, kui igav on.
Paljud firmad ei tegele üldse eraklientidega.
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas Rostfrei »

wat kirjutas:Kui firmas on pingeline töö suurte tellimustega, siis on selge, et keegi ei võta kahe liistuga jutule. See on puhas heategevus, mida võib teha siis, kui igav on.
Ning nii hõivatud on (loe: lõustaraamat jms rakendused) sekretärid jms personal, et ei leita seda 30 sekundit aega eitava vastuse saatmiseks?
timburi
külaline

wat kirjutas:Kui firmas on pingeline töö suurte tellimustega, siis on selge, et keegi ei võta kahe liistuga jutule. See on puhas heategevus, mida võib teha siis, kui igav on.
Suured tellimused saavad alguse väikestest. Ma toon lihtsalt ühe näite elust enesest. Ka minu käest tellis eraisik väikese töö oma eramajas. Pealegi veel faking kaugel, suhteliselt teises linna otsas.
Aga juhtumisi oli ta suurte kaubakeskuste haldusfirma juhatuse liige, ja mis võimalused see "väike" töö mulle avas, võite ainult ise edasi mõelda. Mul on lihtsalt aega tulevikus rohkem siin foorumis mune sügada ja tarka juttu ajada, raha jookseb iseenesest peale. Noh, piltlikult...aga ikkagi on point selles, et suured asjad algavad alati väikestest asjadest.
Reklaamiguru
külaline

Lugemata postitus Postitas Reklaamiguru »

MDF mees tegi teema - probleemi, et siis oma äri reklaamida. Geniaalne idee - SEO optimeerimine ja varjatud turundus!

:hello:
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Reklaamiguru kirjutas:MDF mees tegi teema - probleemi, et siis oma äri reklaamida. Geniaalne idee - SEO optimeerimine ja varjatud turundus!

:hello:
Arvan, et sa peaksid oma paranoiat ravima.

Urmas
Vasta