venemaa netipoed

Ehitusmaterjali, toodete jne ost-müük
Foorumi reeglid
Ostmiskuulutuse korral lisage postituse teema ette täht O ja müümiskuulutuse korral täht M. Samuti, kui Te ei soovi enam müüa või osta, oleks soovitav informeerida Administraatorit, et ta saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma ostu- või müügiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
matrix box
külaline

venemaa netipoed

Lugemata postitus Postitas matrix box »

Tere.Kas keegi teab vene ehituspoodide aadresse mis tegutsevad netis? Oleksin väga tänulik.
boikottija
külaline

Re: venemaa netipoed

Lugemata postitus Postitas boikottija »

mina boikoteerin venemaa netipoode. n..ui sealt vaja midagi osta.
teema algataja
külaline

Lugemata postitus Postitas teema algataja »

See polnud vastus mu küsimusele.
teema algataja
külaline

Lugemata postitus Postitas teema algataja »

Mul vaja ämmal korterit vähe kõpitseda ja tahaks teha mingi esialgse kalkulatsiooni.Pole ju mõtet vedada eestist materjale venesse. Ps.korter asub keset mittemidagit enne pihkvat.
antonsi
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 4 korda
On tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas antonsi »

teema algataja kirjutas:Mul vaja ämmal korterit vähe kõpitseda ja tahaks teha mingi esialgse kalkulatsiooni.Pole ju mõtet vedada eestist materjale venesse. Ps.korter asub keset mittemidagit enne pihkvat.
vene popim otsingumootor http://yandex.ru/ seal kategooria "Mаркет" ja lisaks võid otsida "Строительные материалы" ja peaks netipoode ka välja tulema.
Vasta