Mure siis järgmine. Ehk oskab keegi võimalikult lahti seletada mida ma peaks tegema, mis järjekorras, mis maksab jne.
Tahan mõne aasta jooksul talukohta osta. Kõige rohkem olen mõelnud et kui ostan krundi kus on olnud kunagi maja, õigemini on praegugi aga kokku kukkumas. Mida pean tegema et ma võiks vana maja lammutada ja uue asemele ehitada? Alustuseks just see paberi möll ja mis see maksab?
Samas küsiks mis on mõistlik teha sellises olukorras?
Ise mõtelen et kui krunt ostetud, lõhun vana hoone maha ja tellin maja seinad koos katusega tegijalt, kasvõi vanale vundamendile. Ülejäänud oleks ajapikku ise tehtav, kas see oleks mõistlik üldse? natuke paneb kukalt kratsima. Mis sa ikka oskad küsida kui soovid lihtsalt mõne aasta jooksul kodu saada

Või kui ostan krundi ära ja soovin sinna ükskõik mis materjalist maja, meeldivam kui palkmaja, tellida? Mis ja kui palju maksma läheks? olen eesti mees omal maal TÖÖL ja nuh mingit julma summat ei soovi kuulda, aga mõistliku maja infi sooviks küll. Peaasi et tuul otseselt peesse ei puhu ja vihm pähe, naise auks võite veel midagi rääkida mis mind ei huvita