Lekib kas akrüülvanni äär või plaadivuugid?

saunad, santehnika, boilerid jne
muremeelne
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänanud: 1 korda

Lekib kas akrüülvanni äär või plaadivuugid?

Lugemata postitus Postitas muremeelne »

Tere!
Enda sõnul koolitatud ja kogenud "spetsialist" paigaldas enne akrüülvanni (raami sisse) ja siis keraamilised plaadid (vanade peale). Vanni äärde pani Genesis-ehitusliistu. Kohe esimesel duši kasutamisel oli vannialune märg. Kui seda "spetsialistile" ütlesin, sain riielda, et ta polevat veel kasutusluba andnudki (?!) Peale seda tõmbas mees uttu ja kõik tööd jäid pooleli... Silikoonitasime ise vanni ääre üle, püüdes liistu nii palju lahti kangutada, et mahuks ka selle alla silikooni panema. Plaadivuugid said üle tõmmatud vuugikaitsega.
Isegi luubiga vaadates ei näi mingit pragu liistu ja vanni vahel olevat. Ei teki seda ka siis, kui vanni raskus asetada. Aga kusagilt niriseb vesi ikkagi mööda tagumist seina vanni alla! Ei ole torudest. Kas tõesti lasevad vuugid läbi? Mõistus ei võta, mida küll peale hakata? Liistu ära võtta ei saa, see ulatub otsapidi plaatide alla ka, siis tuleks terve sein ära lõhkuda...
Loodan väga hüva nõu saada ja olen selle eest ette tänulik!
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 99 korda
On tänatud: 142 korda

Re: Lekib kas akrüülvanni äär või plaadivuugid?

Lugemata postitus Postitas Küülaline »

Paigaldasin endale ka äsja sellise vanni ja minuarust ei ole seda võimalik nii jäigalt kinnitada,et see ei liiguks sisse-välja ronides. Kuna on põrandatrapp, siis jätsin vanni ja seina vahele paar mm ja lihtsalt lahti. Sind see enam ilmselt ei aita.
tõekuulutaja
külaline

Lugemata postitus Postitas tõekuulutaja »

"muremeelne" jätab targu mainimata, et ta ostis KÕIGE odavama akrüülvanni mille üldse leida võib - seda esiteks ja teiseks on kodaniku enda kehakaal 160+ kg...

PS: Esimene vanni kasutamine toimus kodanik "muremeelsel" siis kui plaadid olid veel vuukimata, ka seda tuleks tõe huvides mainida...

Ülejäänud kommentaarid on üleliigsed :)
muremeelne
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Tundub nii, et meie soss-sepp on "tõekuulutaja" näol sõna hakanud võtma! Uskumatu, et leidub nii õelaid inimesi!
Niisiis mu uus küsimus: kas FEB-st ostetud 200,80E maksnud akrüülvann Flory on liiga odav ega ole ette nähtud ca 130kg kaaluvale inimesele? Muide, minu kaal on 75kg ja esimesena astusin uude vanni üksnes duši kasutamiseks just mina.
Esimene vannikasutus toimus siis, kui vuugid olid tehtud ja vanniäär paigaldatud. Vuukimata plaatidele polnud ju segistitki veel pandud. Ja ilmapeal poleks me keelust üle astunud!!! Väitku "tõekuulutaja" E.V. mida tahes.
Õpetuseks nii meile endale kui teistele: tehke kaupa üksnes ametlikult tegutsevate ja heade soovitustega töömeestega. Odavalt pakuvad end tõesti vaid käpardid.

Aitäh, Ehituspenskar, teie vähemasti heatahtliku kommentaari eest. Kuigi ma ei tea, mis on põrandatrapp ja ei kujuta ette, et vanni ja seina vahele lihtsalt pragu jääks... siis ei saaks ju dušši üleüldse kasutada.
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 99 korda
On tänatud: 142 korda

Lugemata postitus Postitas Küülaline »

Põrandatrapp on vee äravool põrandas. Mul voolab vesi mööda seina vanni taha põrandale ja sealt trappi.
https://www.google.ee/search?q=p%C3%B5r ... Q&dpr=1.25
muremeelne
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Aitäh, sain põrandatrapist vähemalt mingi ettekujutuse. Aga meil on seda tõesti vist juba hilja paigaldada...
Vasta