Tere!
MInu mure siis järgmine. Teeme oma oskusied ja teadmisi kasutades ise vannitoas remonti. Nõõdseks oleme jõudnud punkti, kus põrand on valmis ja aeg hakata seinu soojustama-kipsitama. Selle protsessi käigus tuleks hakata ka vee. kanalisatsiooni ja küttetorusid vedama, eriti neid, mis soovime sina sisse peitu panna. Küsimus tekkis aga sellega, et kas võime kõikvõimalikud torud läbi seinte ja põrandate nähtavale tuua, kui järgmine protsess on plaatimine? Kas plaatija saab ümber torude kenasti plaatida või peaksime jätma torud kuidagi seina sisse peitu ja pärast plaatidest auke läbi puurima ja toru otsi otsima? Samas tundub vähe ebaloogiline, et jätan alupex trou kipsi ja plaadi taha peitu ja pärast puurin augu ning otsin seda kipsi tagant.
Plaatida kahjuks ise ei oska ja seega puudub ettekujutus, kuidas ruum õigesti ette valmistada.
Palun abi vannitoa remondil
saunad, santehnika, boilerid jne
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 3 korda
Re: Palun abi vannitoa remondil
Lugemata postitus Postitas suurjalg »
Plaatid lõigatakse ikka torude järgi, mingit pimesikku pole küll vaja mängima hakkata 

-
- Ehitusguru
- On tänanud: 7 korda
- On tänatud: 39 korda
Re: Palun abi vannitoa remondil
Lugemata postitus Postitas Andresto »
Tere. Kui põrandad on valmis, kuidas Te need vee- ja küttetorud läbi põrandate nähtavale toote! Ehk puurite avad läbi põranda ja lae - ei saa aru. Torud tuuakse seinast välja, torukandadega ja vastavale kaugusele plaaditavast pinnast, et plaatija saaks teha vajalikud eeltööd plaatimiseks. Torude ja muu san.teh materjalide tootjaid on erinevaid ja sellest ka
võimalik materjalide kvaliteet, rääkimata kogu töö õieti ja lekkekindlast koostamisest.
Kindlasti pole see tuumafüüsika, aga peaks varjatud kohtades, midagi valesti minema
siis mingi X aja möödudes, on asi väga nutune ja uus remont, väga kulukas.
Kui kedagi ei soovi palgata neid töid reaalselt teostama siis võiks vähemalt kedagi kutsuda konsulteerima, no nö. visiiditasu eest. Siin võivad küll omala spetsialistid tõesti head nõu anda, aga olen kindel, et Teil jookseb siis varsti juhtmeke kokku, sest üsna nullist ja veel kaugteel, kõiki töid (vähemalt mina) ikka ise ei teostaks. Küsija suule, ei lööda! Andres
võimalik materjalide kvaliteet, rääkimata kogu töö õieti ja lekkekindlast koostamisest.
Kindlasti pole see tuumafüüsika, aga peaks varjatud kohtades, midagi valesti minema
siis mingi X aja möödudes, on asi väga nutune ja uus remont, väga kulukas.
Kui kedagi ei soovi palgata neid töid reaalselt teostama siis võiks vähemalt kedagi kutsuda konsulteerima, no nö. visiiditasu eest. Siin võivad küll omala spetsialistid tõesti head nõu anda, aga olen kindel, et Teil jookseb siis varsti juhtmeke kokku, sest üsna nullist ja veel kaugteel, kõiki töid (vähemalt mina) ikka ise ei teostaks. Küsija suule, ei lööda! Andres
Mine “Saunad, dussiruumid, vannitoad, sanitaartehnika”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit