Jagage kogemusi, kuidas ja millest lintvundamente olete ehitanud. (Valubetoon, betoonplokid, fibo, columbia-kivi, paekivi, maakivi, killustik, või veel midagi...)
Lugemata postitus Postitas kaksnull »

Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »

Lugemata postitus Postitas koppees »
Eestikinnisvara, miks väidad, et 5-sed? Kas isegi kui projektis 3-sed?Eestikinnisvara kirjutas:No natuke ühte natuke teist
Taldmikuks ikka korralik valubetoon ca. 200mm ja siis 4-5 rida fibo plokke. Kindlasti 5-sed.
Lugemata postitus Postitas ponkskar »
 )kaevas täpse laiusega kraavi, segumasinaga segas segu ning põllult tõi kive. Sai hakkama paarikümne tuhande ja paari nädalaga (maja on mingi  8x9 m). Aga nagu ma näinud olen, tehakse väga paljud vundamendid siiski fibost. Võib-olla on need siis millegipärast paremad
 )kaevas täpse laiusega kraavi, segumasinaga segas segu ning põllult tõi kive. Sai hakkama paarikümne tuhande ja paari nädalaga (maja on mingi  8x9 m). Aga nagu ma näinud olen, tehakse väga paljud vundamendid siiski fibost. Võib-olla on need siis millegipärast paremad 
Lugemata postitus Postitas taastaja »

)
    )

Lugemata postitus Postitas Raulka »
Ja omaltpoolt anna viide millised eksperdid need küll olla võiksid, kes keldrita vundamenti soojustavad?Eestikinnisvara kirjutas:No selle asja peale küsiks, et ole hea ja anna viide,mis eksperdid need küll olla võiksid,kes sellist "iba" ajavad

Mul on väga kahju inimesest,kes kokkuhoiu soovis on teinud selliseid vigu. Neid peab parandama nii-ehk naa, halvimal juhul maja maha ja uuesti,kuna pole midagi päästa,vundament nagu rabe..
 Mul on väga kahju inimesest,kes kokkuhoiu soovis on teinud selliseid vigu. Neid peab parandama nii-ehk naa, halvimal juhul maja maha ja uuesti,kuna pole midagi päästa,vundament nagu rabe..  

Lugemata postitus Postitas Hiid »

Lugemata postitus Postitas Raulka »
Kas selliselt ongi projekteeritult nö. soome tehnoloogiaga vundament ning tehtud täpselt projekti järgi ja materjalidega nagu projektis ette nähtud?Eestikinnisvara kirjutas:No nii, panen siia pildid siis vundamendist:
http://www2.snapfish.com/thumbnailshare ... =110087267
Küsiks: kuidas käib ühes normaalses firmas pinnase uuringu tegemine? Kas on keegi targa näoga mees, viskab pilgu peale ja otsustab kandvuse üle kõhutunde järgi või on mõni kindlam meetod?Eestikinnisvara kirjutas:Iga normaalne firma teeb kas ise või tellib pinnase uuringu.

Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025