Tagantjärgi tarkusUrmas kirjutas: 28 Aug 2021, 22:18Mida sa sellest krundist ostsid kui 400 000€ oleks saanud osta juba valmis maja? Ja mitte just väga sita kvaliteediga.Medved kirjutas: 28 Aug 2021, 16:57 Mina küsiks - kui krunt on olemas (kuskil 150k väärt preagusel turul) ja sularaha 250k, siis kas selle eest 4 magamistoaga maja saab ehitama hakata või üldse ei saa?
 Eks kõigil olid mingid teatud puudused meie jaoks . Loodetavasti saab ise ehitades midagi mis vastaks enamus soovidele. Krunt on ka ilus ja hea kohapeal.
 Eks kõigil olid mingid teatud puudused meie jaoks . Loodetavasti saab ise ehitades midagi mis vastaks enamus soovidele. Krunt on ka ilus ja hea kohapeal.
 Ah, tegelikult ära pane tähele, aga millegipärast mulle vahest jäävad silma lauseapsud.
 Ah, tegelikult ära pane tähele, aga millegipärast mulle vahest jäävad silma lauseapsud.

Austan sinu ausust enda mõistusele adekvaatse hinnangu andmise eest! Aga oh, Karu-Karu, kas sa ikka tegelikult kah aru said, mida küsisid?
 Austan sinu ausust enda mõistusele adekvaatse hinnangu andmise eest! Aga oh, Karu-Karu, kas sa ikka tegelikult kah aru said, mida küsisid?